Üdvözöljük a PHOENIX Pharma Zrt. weboldalán

Egészséget szállítunk!

A GYÓGYSZERTÁRAK JÖVŐJE

Avagy milyen megatrendekre kell választ találniuk a magyar gyógyszertáraknak

Wolfgang Wallisch az Igazgatóság elnökének összefoglalója

Tovább

Év végi köszöntő

A tavalyi évben sok kedves visszajelzést kaptunk Önöktől az év végi kisfilmünkkel kapcsolatban. Ezek az üzenetek bátorítottak minket arra, hogy ebben az évben is készítsünk egy hasonló videót. A rövidfilm főszereplője ezúttal a Zöld Láda, amely talán a legfontosabb összekötő kapocs a gyógyszertárak és a PHOENIX között. Egy szimbólum, amely immár 25 éve szolgálja a gyógyszerellátást, szállítja az egészséget, és amely mindannyiunk szívéhez oly közel áll.     

Tovább a videóra

HIÁNY, ERŐHIÁNY, MUNKAERŐHIÁNY

Dr. Küttel Sándor, a PHOENIX Pharma Zrt. stratégiai tanácsadójának véleménycikke

Hónapok, évek óta olvasom a gyógyszerészhiányról szóló, néha drámai hangvételű megnyilvánulásokat. Feleségem révén személyes érintettségem van a dologban, a PHOENIX vezéreként is sok-sok tragikus, megoldhatatlan helyzettel szembesültem az elmúlt években, ráadásul anno, 12 éven keresztül a gyógyszerészképzésben is részt vettem. E tapasztalatok alapján szeretnék néhány gondolatot megosztani a kérdésről.

Tovább

SZIMPATIKA WebTér - A kulcsrakész megoldás

Az internetes kereskedelem szárnyal, és most már a SZIMPATIKA WebTérhez csatlakozott gyógyszertárak egy része túl van az első online értékesítéseken. Az érdeklődő patikák száma is jelentős, miközben folyamatosan zajlanak a már szerződött gyógyszertárak csatlakozással kapcsolatos munkálatai. A SZIMPATIKA WebTérről, a fejlesztésről, működésről kérdeztük Kaló Tamás vezérigazgatót.

Tovább

Medikáció - E-learning a gyógyszertárakban

A PHOENIX Pharma TV 2. évadának 1. részében bemutatjuk online oktatási platformunkat, a Medikációt. Ezt a felületet gyógyszertári dolgozóknak fejlesztettük ki, melynek használata számos előnnyel, kedvezménnyel jár. Erről beszél a videóban Kaló Tamás, a PHOENIX Pharma Zrt. vezérigazgatója, valamint Bozsóki Bernadett képzési és prevenciós menedzser. Tapasztalatait Gilyénné dr. Schunk Mária, szakgyógyszerész mondja el.

Tovább a videóra

Nagy siker a Medikáció

2021. május 3-án indítottuk útjára a Medikáció nevű, gyógyszertári e-learning szolgáltatásunkat, és ennek internetes felületét a medikacio.hu weboldalt. És hogy milyen a fogadtatás? Minden várakozásunkat felülmúlja az érdeklődés és nagy örömmel tölt el minket a vizsgázók magas száma is – mondta Bozsóki Bernadett képzési és prevenciós menedzser. 

Tovább

A SZIMPATIKA WebTér indulásra kész!

"Nagy örömömre szolgál, hogy hosszas előkészítő munka eredményeképpen júliusban elindítjuk a SZIMPATIKA WebTér szolgáltatásunkat! A WebTér online áruházat Önnek készítettük azzal a céllal, hogy egy versenyképes, modern és kulcsrakész megoldással támogassuk a gyógyszertárát a gyors ütemben növekedő internetes vásárlás lehetőségének kialakításában." - Kaló Tamás

Tovább

Kisimított raktári csúcsok

Több ezer árucikk automatikus komissiózását végzik el azok az automaták, amelyeket nemrégiben állított üzembe három telephelyén a PHOENIX Pharma Zrt. A mostani, 2,5 milliárdos fejlesztés része a vállalat átfogó digitális transzformációjának. Kaló Tamás vezérigazgató és dr. Balázs Zoltán logisztikai igazgató adott interjút a Logisztikai Híradó c. lapnak.

Tovább

Medikáció - E-learning a gyógyszertárban

Interjú Kaló Tamás vezérigazgatóval és Bozsóki Bernadett képzési és prevenciós menedzserrel a PHOENIX Pharma Zrt. új szolgáltatásáról, a Medikációról.

Tovább

Lendületben a PHOENIX

A gyógyszertárak helyzetéről, a PHOENIX piacvezető pozíciójáról, partneri viszonyról, beruházásokról, szolgáltatásokról beszélgettünk Kaló Tamás vezérigazgatóval.

Több mint egy éve vette át Kaló Tamás a PHOENIX Pharma Zrt. vezérigazgatói tisztségét dr. Küttel Sándortól. De mi történt azóta? Hogyan látja ma a gyógyszerpiacot és annak szereplőit? Mi változott, mi fejlődött az elmúlt egy évben?

Tovább

Sajtóközlemény

A PHOENIX Pharma Zrt. átfogó digitalizációs és automatizálási fejlesztést indított Polgáron és Kecskeméten

A PHOENIX Pharma Zrt. digitalizációs stratégiája részeként 2,5 milliárd Ft összegben hajt végre a hazai gyógyszer-nagykereskedelemben egyedülálló mértékű raktártechnológiai fejlesztést 3 telephelyén (Polgár, Kecskemét, Fót).

Tovább

„… mindig hinni kell a fejlődésben…”

Interjú a nyugdíjba vonuló Dr. Heideckerné Dr. Bártfay Edittel és utódjával, Harmos Ádámmal

Két és fél évtized alatt sokat tapasztaltunk és fejlődtünk, különösen az olyan kiemelkedő szakembereknek köszönhetően, mint amilyen Dr. Heideckerné Dr. Bártfay Edit is.

Tovább

Választható a PHOENIX E-számla

Interjú dr. Havasiné Gröschl Anitával, a PHOENIX Pharma Zrt. gazdasági igazgatójával

A PHOENIX Pharma Zrt. folyamatosan keresi azokat a megoldásokat, amelyekkel a gyógyszertárak napi munkáját tudja segíteni. Célunk az, hogy a modern informatika által nyújtott lehetőségeket is felhasználva precízebb, gyorsabb és még magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk vevőinknek.

Tovább

Ismét indulnak a PHOENIX továbbképzések

Interjú Dr. Barcsay István regionális kereskedelmi igazgatóval

A PHOENIX-nél a legfontosabb feladatunknak azt tekintjük, hogy a gyógyszertári munkát segítsük a lehető legtöbb szegmens tekintetében. Akár úgy is, hogy meghallgatva a gyógyszerészi igényeket újra kezdjünk valami olyasmit, amit korábban abbahagytunk. 2021-től újra jelentkezünk egy gyógyszerész továbbképzési programmal. 

Tovább

Karácsony 2020.

A PHOENIX Pharma Zrt. minden munkatársa nevében szeretném megköszönni Önnek és gyógyszertáruk dolgozóinak az egész éves együttműködésüket és ezúton kívánok Önöknek áldott, békés karácsonyi ünnepeket és egy sikerekben gazdag, boldog új esztendőt!
Kérem fogadják szeretettel kis videónkat, amelyet Kovácsné Dr. Horváth Irén, Havas Gabriella, Butor Tímea, Dr. Barcsay István és Csonka Gergely kollégáimmal készítettünk Önöknek az év vége alkalmából, és amelynek része egy meglepetés produkció is.

Tovább a videóra

Logisztikai fejlesztések Polgáron

Interjú Dr. Balázs Zoltánnal, a PHOENIX Pharma Zrt. Logisztikai Igazgatójával

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Polgári Kereskedelmi Központ a létesítése óta fokozatosan egyre nagyobb szerepet vállal az észak-keleti régió gyógyszerellátásában." 

Tovább

Súlyos idők, nehéz terepen

Dr. Küttel Sándor véleménycikke 

"Nem tudom, hogy manapság, a 2-3 perces videók és hangoskönyvek korában egy ilyen hosszú lélegzetű irományt elolvas-e még bárki is. Talán. Mert fontos, hogy legyen véleményünk, és azt el is merjük mondani."

Tovább

SZIMPATIKA PLUSZ 100!

A gyógyszertárakkal való együttműködésünket újabb szintre emelve 2020-ban útjára indítottuk a SZIMPATIKA PLUSZ-t. Nagy öröm számunkra, hogy októberben csatlakozott új programunkhoz a 100. gyógyszertár is! Ez alkalomból kérdeztük Butor Tímea partnerprogram-vezetőt.

Tovább

Bemutatkozik a Túra App

A PHOENIX Pharma TV 1. évadának 3. részében bemutatjuk a PHOENIX Pharma Zrt. legújabb fejlesztését, a Túra Appot. Az egyszerűen letölthető applikáció a gyógyszerészek mindennapi munkájában igyekszik segítséget nyújtani.

Tovább a videóra

A PHOENIX Pharma Zrt. megkezdte az inzulinadomány kiszállítását a kórházakba

50 millió forint értékű inzulinnal és inzulinadagoló tollal támogatja a világ egyik vezető gyógyszergyártója, az Eli Lilly and Company hazai leányvállalata, a Lilly Hungária Kft. a koronavírus elleni küzdelemben a magyar kórházakat.

Tovább

Az első 100 nap

Kaló Tamás vezérigazgató az első 100 napjáról adott számot egy kétrészes videóinterjú keretében. Az első részben szó esik a rendkívüli márciusról és cégünk Facebook oldaláról is.

A második részben folytatjuk a beszélgetést Kaló Tamással, a PHOENIX Pharma Zrt. vezérigazgatójával. A korona vírus járvány miatt megnövekedett lakossági igények teljesítésével kapcsolatban pedig Dr. Balázs Zoltánnal, a PHOENIX Pharma Zrt. logisztikai igazgatójával készítettünk interjút.

Tovább

"A közös célok összekovácsolnak bennünket"

A GYÓGYSZERTÁR c. magazin 2020 júniusában készített interjúja Kaló Tamás vezérigazgatóval

Tovább az interjúra

Gyógyszerellátás a koronavírus járvány idején

Kaló Tamás, a PHOENIX Pharma Gyógyszerkereskedelmi Zrt. vezérigazgatójának üzenete a gyógyszerellátás helyzetéről.

Tovább a videóra

A PHOENIX Pharma Zrt. számokban

km évente a kiszállítási útvonalakon
12818000km évente a kiszállítási útvonalakon
vásárló partner
2400vásárló partner
doboz éves kiszállítás
180000000doboz éves kiszállítás
féle forgalmazott termék
14500féle forgalmazott termék
munkatárs
600munkatárs
forint éves forgalom
324519463000forint éves forgalom
Kereskedelmi központok
GOOGLE KARTE HIER EINFÜGEN
6

kereskedelmi központunk segítségével bármely magyarországi gyógyszertár részére biztosítani tudjuk a megbízható gyógyszerellátást. A PHOENIX Pharma Zrt. kereskedelmi központjai a következő városokban találhatók: Fót, Győr, Kecskemét, Polgár, Szeged, Zalaegerszeg