Üdvözöljük a PHOENIX Pharma Zrt. weboldalán

Egészséget szállítunk!

Ismét indulnak a PHOENIX továbbképzések

Interjú Dr. Barcsay István regionális kereskedelmi igazgatóval

A PHOENIX-nél a legfontosabb feladatunknak azt tekintjük, hogy a gyógyszertári munkát segítsük a lehető legtöbb szegmens tekintetében. Akár úgy is, hogy meghallgatva a gyógyszerészi igényeket újra kezdjünk valami olyasmit, amit korábban abbahagytunk. 2021-től újra jelentkezünk egy gyógyszerész továbbképzési programmal. 

Tovább

Karácsony 2020.

A PHOENIX Pharma Zrt. minden munkatársa nevében szeretném megköszönni Önnek és gyógyszertáruk dolgozóinak az egész éves együttműködésüket és ezúton kívánok Önöknek áldott, békés karácsonyi ünnepeket és egy sikerekben gazdag, boldog új esztendőt!
Kérem fogadják szeretettel kis videónkat, amelyet Kovácsné Dr. Horváth Irén, Havas Gabriella, Butor Tímea, Dr. Barcsay István és Csonka Gergely kollégáimmal készítettünk Önöknek az év vége alkalmából, és amelynek része egy meglepetés produkció is.

Tovább a videóra

Logisztikai fejlesztések Polgáron

Interjú Dr. Balázs Zoltánnal, a PHOENIX Pharma Zrt. Logisztikai Igazgatójával

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Polgári Kereskedelmi Központ a létesítése óta fokozatosan egyre nagyobb szerepet vállal az észak-keleti régió gyógyszerellátásában." 

Tovább

Súlyos idők, nehéz terepen

Dr. Küttel Sándor véleménycikke 

"Nem tudom, hogy manapság, a 2-3 perces videók és hangoskönyvek korában egy ilyen hosszú lélegzetű irományt elolvas-e még bárki is. Talán. Mert fontos, hogy legyen véleményünk, és azt el is merjük mondani."

Tovább

SZIMPATIKA PLUSZ 100!

A gyógyszertárakkal való együttműködésünket újabb szintre emelve 2020-ban útjára indítottuk a SZIMPATIKA PLUSZ-t. Nagy öröm számunkra, hogy októberben csatlakozott új programunkhoz a 100. gyógyszertár is! Ez alkalomból kérdeztük Butor Tímea partnerprogram-vezetőt.

Tovább

Bemutatkozik a Túra App

A PHOENIX Pharma TV 1. évadának 3. részében bemutatjuk a PHOENIX Pharma Zrt. legújabb fejlesztését, a Túra Appot. Az egyszerűen letölthető applikáció a gyógyszerészek mindennapi munkájában igyekszik segítséget nyújtani.

Tovább a videóra

A PHOENIX Pharma Zrt. megkezdte az inzulinadomány kiszállítását a kórházakba

50 millió forint értékű inzulinnal és inzulinadagoló tollal támogatja a világ egyik vezető gyógyszergyártója, az Eli Lilly and Company hazai leányvállalata, a Lilly Hungária Kft. a koronavírus elleni küzdelemben a magyar kórházakat.

Tovább

Az első 100 nap

Kaló Tamás vezérigazgató az első 100 napjáról adott számot egy kétrészes videóinterjú keretében. Az első részben szó esik a rendkívüli márciusról és cégünk Facebook oldaláról is.

A második részben folytatjuk a beszélgetést Kaló Tamással, a PHOENIX Pharma Zrt. vezérigazgatójával. A korona vírus járvány miatt megnövekedett lakossági igények teljesítésével kapcsolatban pedig Dr. Balázs Zoltánnal, a PHOENIX Pharma Zrt. logisztikai igazgatójával készítettünk interjút.

Tovább

"A közös célok összekovácsolnak bennünket"

A GYÓGYSZERTÁR c. magazin 2020 júniusában készített interjúja Kaló Tamás vezérigazgatóval

Tovább az interjúra

Gyógyszerellátás a koronavírus járvány idején

Kaló Tamás, a PHOENIX Pharma Gyógyszerkereskedelmi Zrt. vezérigazgatójának üzenete a gyógyszerellátás helyzetéről.

Tovább a videóra

A PHOENIX Pharma Zrt. számokban

km évente a kiszállítási útvonalakon
12818000km évente a kiszállítási útvonalakon
vásárló partner
2400vásárló partner
doboz éves kiszállítás
210000000doboz éves kiszállítás
féle forgalmazott termék
14500féle forgalmazott termék
munkatárs
600munkatárs
forint éves forgalom
324519463000forint éves forgalom
Kereskedelmi központok
GOOGLE KARTE HIER EINFÜGEN
6

kereskedelmi központunk segítségével bármely magyarországi gyógyszertár részére biztosítani tudjuk a megbízható gyógyszerellátást. A PHOENIX Pharma Zrt. kereskedelmi központjai a következő városokban találhatók: Fót, Győr, Kecskemét, Polgár, Szeged, Zalaegerszeg