Üdvözöljük a PHOENIX Pharma Zrt. weboldalán

Egészséget szállítunk!

A fiatalokért érzett felelősség motivál

A Debreceni Egyetem Gyógyszerésztudományi Karának dékánasszonyával, dr. Bácskay Ildikóval beszélgetve az ember újra visszakívánkozik az egyetemre. A dékánasszonnyal a felsőoktatás új feladatairól, lehetőségeiről valamint a Debreceni Egyetem és PHOENIX közös projektjeiről beszélgettünk.

Tovább

Győrben töltöttünk egy nagyszerű estét gyógyszerész partnereinkkel!

Kaló Tamás Vezérigazgató és Kovácsné dr. Horváth Irén Regionális Kereskedelmi Igazgató üdvözlő beszédükben megköszönték az észak-nyugat magyarországi gyógyszerészeknek a PHOENIX iránti bizalmukat, kiemelték a régió innovációban betöltött élenjáró szerepét és a PHOENIX elköteleződését az országrész iránt.

Tovább

Nyári partnertalálkozó a Szimpatika Gyógyszertárak vezetőivel

Egy programokkal teli rendezvényre invitáltuk Budapestre a Szimpatika Gyógyszertárak vezetőit június elején. A délelőtt folyamán Kaló Tamás, a PHOENIX Vezérigazgatója beszélt a gyógyszerpiac aktualitásairól, majd Butor Tímea Partnerprogram-vezető és Jávorkai Krisztián Szimpatika Brand Manager mutatták be a Szimpatika legújabb szolgáltatásait.

Tovább

Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata újra Európa legjobb klubcsapata lett!

Egy kihívásokkal teli szezon végén a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata újra Európa legjobb klubcsapata lett!

Tovább

Női Kézilabda Bajnokok Ligája Final Four 2024

Természetesen mi is ott voltunk szurkolni a múlt heti szenzációs meccsen a GYŐRI Audi ETO KC női kézilabdacsapatáért a Női Kézilabda Bajnokok Ligája Final Four döntőjén Budapesten.

Tovább

Varázslatos esemény Budapesten gyógyszerész partnereinkkel

Interaktív, varázslatos, színes és mindenekelőtt igen jó hangulatú partnertalálkozóra invitáltuk Fóti Telephelyünk Partnereit 2024. május végén.  

Tovább

Raktárlátogatás Kecskeméten

Május 14-én két csoportban vezettük körbe Gyógyszertárvezető Partnereinket Kecskeméti Telephelyünkön. Délelőtt és délután 22 gyógyszertárból összesen 35 fő vett részt a jó hangulatú eseményen.

Tovább

Hatékonyság és kommunikáció

A tudomány fejlődésével, az egészségügyi szereplők tevékenységének alakulásával, valamint a vásárlói szokások változásával az egészségügyi stratégiai tanácsadó szerepe is folyamatosan, dinamikusan változik. Hazai és nemzetközi iparági kutatási és stratégiai tanácsadói életútjáról mesélt nekünk Szerencsés Dóra, piackutatási szakember.

Tovább

Medikáció: hírek és újdonságok

Szinte hihetetlen, de a Medikáció, Magyarország piacvezető gyógyszertári E-learning platformja 3 éves lett!
Ebből a jeles alkalomból beszélgettünk Bozsóki Bernadett képzési menedzserrel, a Medikáció projekt vezetőjével.

Tovább

XVII. CPH és EUFEPS konferencia Debrecenben

A PHOENIX Pharma Zrt. platina fokozatú támogatóként vett részt Debrecenben a XVII. Congressus Pharmaceuticus Hungaricus (CPH) és EUFEPS konferencián. A rendezvény szlogenje: „Hagyomány és innováció a gyógyszerésztudományban” volt.

Tovább

A PHOENIX Pharma a HVG ESG TOP 40 listáján

Óriási hírünk van! A PHOENIX Pharma Zrt. felkerült a HVG ESG TOP 40 listájára, ami azt jelenti, hogy ott vagyunk az ország 40 legfelelősebben működő vállalata között!

Tovább

Gyógyszerész Partnereinket láttuk vendégül Szegeden

Újabb jó hangulatú PHOENIX Rendezvényen találkoztunk Gyógyszerész Partnereinkkel Szegeden.

Kaló Tamás Vezérigazgató köszöntője után együtt néztük meg a „MUNKATÁRSAS! Konfliktusmegoldások humorral és improvizációval a munka világában” című előadást.

Tovább

Gyógyszerész Partnereinket láttuk vendégül

Tavaszköszöntő találkozóra invitáltuk dél-nyugat magyarországi Partnereinket Pécsre, a Kodály Központba.

Tovább

Gyógyszerész-hallgatók raktárlátogatása Polgári Kereskedelmi Központunkban

Április 30-án fogadtuk Polgári Telephelyünkön raktárlátogatás keretében a Debreceni Egyetem Gyógyszerésztudományi Karának hallgatóit és az őket kísérő oktatókat. Közel húszan vettek részt a nagyon jó hangulatú rendezvényen.

Tovább

Hatalmas élmény volt az ULTRABALATON futóverseny!

„You never run alone” – „Sosem futsz egyedül”, ahogy a XVIII. NN ULTRABALATON jelmondata is nagyon helyesen szól!

Igazi csapatmunka és közös siker volt, hogy a tavalyi időt megjavítva, idén nem egész 21 óra alatt sikerült megkerülni a Balatont a PHOENIX Futárok csapatának! 

Tovább

Ellenőrzés vagy támogatás?

Az NNGYK (és elődje, az OGYÉI) érdeme vitathatatlan abban, hogy ma Magyarországon európai színvonalú a gyógyszerellátás. Dr. El Koulali Zakariás Országos Tisztifőgyógyszerészt kérdeztük a pályájáról, a gyógyszerellátás helyzetéről.

 

Tovább

A 39. Vivicittá félmaratont futottuk le a hétvégén!

Szimpatika Gyógyszertárak az egészséges életmódért: kiemelt társszponzorként és saját csapattal vett részt a Szimpatika a 39. Telekom Vivicittá futóversenyen.

Tovább

Ezüstérmes a PHOENIX fóti kosárlabda csapata

Óriási öröm számunkra, hogy a PHOENIX férfi felnőtt kosárcsapata szépen csillogó ezüst éremmel zárta a Dr. Hepp Ferenc férfi emlékkupát! Nagy teljesítmény ez a fiúktól, hiszen egy izgalmas mérkőzésen győzték le a papíron esélyesebb PVSK-Veola csapatát.

Tovább

Segítségnyújtás a rászorulóknak a Tündérpakk Alapítvánnyal

A PHOENIX-nél szívügyünk a segítségre szorulók támogatása, ezért örömmel járultunk hozzá adományunkkal a Tündérpakk Alapítvány tevékenységéhez. Pataki-Szomolányi Tímea, az Alapítvány vezetője vette át a vitaminkészítményekből álló adományt Kaló Tamástól, melyet Borsod vármegyei rászoruló családokhoz fognak eljuttatni.

Tovább

A „Normafa” című kép örökbefogadásával támogatjuk a Kézzelfogható Alapítvány munkáját

A Kézzelfogható Alapítvány célkitűzése, hogy különböző művészeti programokkal és képzésekkel segítse a látássérültek társadalmi integrációját. Megismerve tevékenységüket elhatároztuk a PHOENIX-nél, hogy mi is csatlakozunk az Alapítvány „Nézz körül más szemmel!” című kezdeményezéséhez.

Tovább

A PHOENIX HR-es szemmel

A PHOENIX 6 telephelyen több mint 600 főnek nyújt közvetlen munkalehetőséget, emellett pedig partnerei révén további több száz családnak biztosít megélhetést. Vogronics Krisztina HR és Kommunikációs Igazgatóval beszélgettünk a munkaerőpiac kihívásairól és a PHOENIX erre adott válaszairól.

Tovább

A gyógyszerellátásról jogi szemmel

A gyógyszer egy különleges termék, amelynek előállítását és a betegekhez történő biztonságos eljuttatását szigorú és részletes szabályozás biztosítja. Dr. Kukovecz Gáborral, Társaságunk Jogi Igazgatójával beszélgettünk a gyógyszerellátás jogi sajátosságairól és kihívásairól.

Tovább

Digitalizáció a gyógyszerellátásban

A magyarországi gyógyszerellátás európai színvonalú, melyre joggal lehetünk mindannyian büszkék. De hol áll ezen belül a digitalizáció fejlettsége és milyen irányok várhatók? Erről beszélgettünk Marik Csabával, a PHOENIX Informatikai Igazgatójával.

Tovább

Az ATV Start vendége volt Kaló Tamás, a PHOENIX Pharma Zrt. Vezérigazgatója

Az interjúban Tamás beszélt többek között:

  •  a gyógyszerellátásban tapasztalható termékhiányokról és a megoldási lehetőségeiről
  •  a gyógyszerellátás biztonságáról és a magyar gyógyszeripar értékéről
  •  arról, hogy naponta 1,5 millió doboz (!) gyógyszer hogyan jut el a betegekhez.
Megnézem a videót

Akik összekötnek bennünket - 7.

A PHOENIX-nél minden nap azon dolgozunk, hogy támogassuk a gyógyszerészeket és a gyógyszerellátás egészét. Ebben a munkánkban kiemelt szerep jut kereskedelmi csapatunknak, és benne a gyógyszertárlátogató és kereskedelmi koordinátor kollégáinknak. Cikksorozatunkban őket mutatjuk be.

Tovább

Izgalmas és aktív év előtt a PHOENIX

Gyógyszerpiaci folyamatokról és a PHOENIX 2023-as eredményeiről és kihívásairól beszélgettünk Kaló Tamás Vezérigazgatóval. A beszélgetésen Tamás megosztotta velünk azt is, hogy a PHOENIX-nek milyen tervei vannak az előttünk álló évre vonatkozóan.

Tovább

PHOENIX Videoklip – Különös Szilveszter

Fogadják szeretettel a PHOENIX Pharma Zrt. különleges évzáró videoklipjét, melyet lelkes Munkatársaink főszereplésével forgattunk!

Szeretnénk ezúton is megköszönni a Gyógyszerészek és Munkatársaik betegekért végzett felelősségteljes munkáját, valamint a PHOENIX iránti egész éves bizalmukat és együttműködésüket! És köszönjük PHOENIX-es Munkatársaink fáradhatatlan munkáját, amely lehetővé tette, hogy ebben a nehéz évben is támogatni tudtuk a gyógyszertárak és kórházak tevékenységét!

Megnézem a videót

Adventi köszöntő

Kaló Tamás vezérigazgató ünnepi köszöntője

Tovább

Akik összekötnek bennünket - 6.

A PHOENIX-nél minden nap azon dolgozunk, hogy támogassuk a gyógyszerészeket és a gyógyszerellátás egészét. Ebben a munkánkban kiemelt szerep jut kereskedelmi csapatunknak, és benne a gyógyszertárlátogató és kereskedelmi koordinátor kollégáinknak. Cikksorozatunkban őket mutatjuk be.

Tovább

Kórházi Gyógyszerészek XXIV. Kongresszusa

A PHOENIX Pharma Zrt. platina fokozatú támogatóként vett részt az év egyik meghatározó szakmai eseményén, a Kórházi Gyógyszerészek 2023. évi kongresszusán (Eger, 2023. november 10-12.).
Nagy öröm volt ismét személyesen találkozni Egerben az intézeti gyógyszerészekkel és munkatársaikkal.

Tovább

15 éves a Szimpatika

A Szimpatika születésnapja alkalmából a sződi Kamilla Patikában beszélgettünk Dr. Buránszkiné Szaller Gyöngyi és Dr. Podhorszkiné Dr. Buránszki Bernadett gyógyszerészekkel, valamint Butor Tímea Szimpatika Programvezetővel és Kaló Tamás Vezérigazgatóval.

Tovább

Akik összekötnek bennünket - 5.

A PHOENIX-nél minden nap azon dolgozunk, hogy támogassuk a gyógyszerészeket és a gyógyszerellátás egészét. Ebben a munkánkban kiemelt szerep jut kereskedelmi csapatunknak, és benne a gyógyszertárlátogató és kereskedelmi koordinátor kollégáinknak. Cikksorozatunkban őket mutatjuk be.

Tovább

A PHOENIX karbonsemlegességet tűz ki célul

A PHOENIX Csoport, Európa vezető gyógyszer-nagykereskedője és integrált egészégügyi szolgáltatója, jelentős lépésre szánta el magát: 2030-ra a saját működését tekintve széndioxid-semlegessé válik. A gyógyszerellátás területén egyedülálló célkitűzésről Kaló Tamás vezérigazgatót kérdeztük.

Tovább

Kecskeméti Kereskedelmi Központunk Partnereit láttuk vendégül

A kecskeméti Kelemen László Kamaraszínházban közel 200 partnerünket láttuk vendégül egy szórakoztató délutáni programra 2023. szeptember 30-án.

Tovább

Gyógyszerészi kompetencia a kórházi gyógyszerellátásban

A PHOENIX a gyógyszertárak piacvezető nagykereskedőjeként három évvel ezelőtt meghozta azt a döntést, hogy a felhalmozott tudást és tapasztalatot a kórházak gyógyszerellátásának segítésére is hasznosítja. Ezt a fontos és felelősségteljes folyamatot irányítja dr. Sipos Mónika, akivel korábbi éveiről és a kórházi gyógyszerellátás sajátosságairól beszélgettünk.

Tovább

Akik összekötnek bennünket - 4.

A PHOENIX-nél minden nap azon dolgozunk, hogy támogassuk a gyógyszerészeket és a gyógyszerellátás egészét. Ebben a munkánkban kiemelt szerep jut kereskedelmi csapatunknak, és benne a gyógyszertárlátogató és kereskedelmi koordinátor kollégáinknak. Cikksorozatunkban őket mutatjuk be.

Tovább

Közös kerékpártúra gyógyszerész Partnereinkkel a Fertő tó körül

Az indián nyarat kihasználva szeptember közepén gyógyszerész Partnereinkkel közösen bicikliztük körbe a csodálatos Fertő tavat.

Tovább

Szegedi központunk Gyógyszerész Partnereit láttuk vendégül

Csodálatos napsütéses időben láttuk vendégül Partnereinket az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékparkban 2023. szeptember 9-én.

Tovább

PHOENIX Patikahang felmérés szakmapolitikai kérdésekben

Néhány héttel ezelőtt gyógyszerészeket kérdeztünk meg arról, hogy hogyan látják a gyógyszerellátást érintő legaktuálisabb kérdéseket. Kaló Tamás Vezérigazgató és Kereskedelmi Igazgatóval beszélgettünk a felmérésről és annak eredményeiről.

Tovább

Akik összekötnek bennünket - 3.

A PHOENIX-nél minden nap azon dolgozunk, hogy támogassuk a gyógyszerészeket és a gyógyszerellátás egészét. Ebben a munkánkban kiemelt szerep jut kereskedelmi csapatunknak, és benne a gyógyszertárlátogató és kereskedelmi koordinátor kollégáinknak. Cikksorozatunkban őket mutatjuk be.

Tovább

PHOENIX kommunikáció a gyógyszerészek szolgálatában

PHOENIX-nél hisszük, hogy a kommunikáció és a folyamatos interakció a fejlődés egyik kulcsfontosságú alapja. Az e folyamat hátterében álló csapatot Biró Ferenc Marketing Vezető irányítja, akivel e havi számunkban a kommunikáció fontosságáról és a gyógyszerészekkel történő interakció jelentőségéről beszélgettünk.

Tovább

Akik összekötnek bennünket - 2.

A PHOENIX-nél minden nap azon dolgozunk, hogy támogassuk a gyógyszerészeket és a gyógyszerellátás egészét. Ebben a munkánkban kiemelt szerep jut kereskedelmi csapatunknak, és benne a gyógyszertárlátogató és kereskedelmi koordinátor kollégáinknak. Cikksorozatunkban őket mutatjuk be.

Tovább

Összehangolt működés

A PHOENIX meghatározó szerepet tölt be Nyugat-Magyarország gyógyszerellátásában. Ehhez a régióhoz két Kereskedelmi Központunk, a zalaegerszegi és a győri tartozik. Gröschl Gábor Regionális Logisztikai Igazgatóval beszélgettünk fejlődésről és lehetőségekről.

Tovább

Akik összekötnek bennünket

A PHOENIX-nél minden nap azon dolgozunk, hogy támogassuk a gyógyszerészeket és a gyógyszerellátás egészét. Ebben a munkánkban kiemelt szerep jut kereskedelmi csapatunknak, és benne a gyógyszertárlátogató és kereskedelmi koordinátor kollégáinknak. Most induló cikksorozatunkban őket mutatjuk be.

Tovább

Medikáció, a gyógyszerészek és szakasszisztensek e-learning platformja

Bozsóki Bernadett képzési menedzserrel, a Medikáció projekt vezetőjével beszélgettünk a program újdonságairól és a Medikáció-családról.

Tovább

Egyedi import készítmények beszerzése a PHOENIX-szel

Egy 2022-es jogszabályi változásnak köszönhetően ma már egyre több gyógyszertártól kapunk megkeresést egyedi engedéllyel rendelkező gyógyszer külföldről történő beszerzésére. Vida Gabriella import specialistával beszélgettünk a leggyakrabban felmerülő kérdésekről.

Tovább

Vevőtalálkozó Derecskén

2023. június 9-én gyönyörű környezetben, a derecskei Almavirág Konferencia- és Rendezvényházban közel 200 partnerünk részvételével került sor az északkelet-magyarországi régió éves vevőtalálkozójára.

Tovább

Győri és zalaegerszegi központunk Gyógyszerész Partnereit láttuk vendégül

Egy remek estét töltöttünk együtt Partnereinkkel május 12-én a Győri AUDI Arénában, ahol egy PHOENIX-fogadást követően együtt tekintettük meg a Lord of the Dance fergeteges show-műsorát!

Tovább

Gyógyszerész Partnereinkkel a Thália Színházban jártunk

A Fóti Kereskedelmi Központ szervezésében mintegy 400 vendégünk vett részt a PHOENIX Fogadáson, majd Kaló Tamás Vezérigazgató és Csonka Gergely Regionális Kereskedelmi Igazgató köszöntője után együtt tekintettük meg az Oscar című nagysikerű előadást.

Tovább

Gyógyszerész partnereinkkel közösen szurkoltunk a Győri ETO-nak

Szenzációs meccseket láttunk és rengeteg izgalomban volt részünk a hétvégén a Női Kézilabda Bajnokok Ligája Final Four döntőjén Budapesten.

Tovább

Hatékonyság a gyógyszertárak szolgálatában

Közép-Magyarország gyógyszerellátásának meghatározó pillérei a kecskeméti és a szegedi PHOENIX telephelyek. Az ország jelentős részét lefedő két telephely logisztikai folyamatait Harmos Ádám együttesen irányítja. Az elődöktől kapott tudásról, a hatékonyság rendszerszintű értelmezéséről és a fejlesztések jótékony hatásairól beszélgettünk.

Tovább

Ultrabalaton 2023

Óriási élmény volt részt venni az ULTRABALATON futóversenyen!

„Csak egy kör!”, szólt a jelmondat – na de az 210 kilométer!

Nagyon büszkék vagyunk a PHOENIX Futárok Csapatára, akik nagyszerű időeredménnyel, 21 óra és 23 perc alatt kerülték meg a tavat!

Tovább

Egyszerre a gyógyszerész, a beteg és a PHOENIX képviseletében

Tárnok Krisztina Vevőszolgálati Vezetővel beszélgettünk arról, hogy hogyan fejlődött az elmúlt években a vevőszolgálat szerepe és hogy fér össze a gyógyszerészek, a betegek és a PHOENIX képviselete.

Tovább

Gyógyszeradomány a Down Alapítvány részére

Az ápoltak egészségének megőrzését szolgáló adományunkat Kaló Tamás vezérigazgatónk adta át a szervezet vezetőjének, Kaucsicsné Zsóri Katalinnak. Nagyon örültünk annak, hogy volt lehetőségünk beszélgetni ápoltakkal és ápolókkal egyaránt.

Tovább

PHOENIX Vevői Internetes Portál

Minden ami PHOENIX - egy helyen

Február közepén indult el a PHOENIX Pharma Zrt. új Partneroldala, a PHOENIX VIP. A PHOENIX VIP kapcsán beszélgettünk Kaló Tamás Vezérigazgatóval és Kovácsné Dr. Horváth Irén Regionális Kereskedelmi Igazgatóval, a projekt szakmai irányítójával.

Tovább

Segítségnyújtás a rászorulóknak a TündérPakk Alapítvánnyal

Mi, a PHOENIX-nél kötelességünknek érezzük, hogy segítsünk a rászorulóknak, így a TündérPakk Alapítvány segítségével több mint 1,7 millió forint értékben juttatunk el vitaminkészítményeket a gyermekek egészségének megőrzése érdekében.

Tovább

A csapatmunka ereje

Folyamatos fejlődés Északkelet-Magyarországon
Az ország északkeleti régiójának gyógyszerellátását biztosító Polgári Telephely európai szinten is kiemelkedő hatékonysággal működik. A sikeres működés talán legfontosabb okai a jól összehangolt folyamatok és a PHOENIX munkatársai között meglévő különleges kapcsolat. A kiemelkedő teljesítmény alapját képező szakmai munkáról és a PHOENIX-en belüli együttműködésről beszélgettünk Krempaszky Péter Regionális Logisztikai Igazgatóval.

Tovább

PHOENIX gyógyszeradomány Törökország részére

Az egész világot megrendítette a néhány héttel ezelőtt Törökországban bekövetkezett földrengés pusztítása. Fontosnak éreztük, hogy részt vegyünk az OGYÉI szervezésében megvalósuló összefogásban, amelynek eredményeként a hazai gyógyszerellátási rendszer szereplői összesen 15 ezer doboz gyógyszert juttattak el Törökországba a Külgazdasági és Külügyminisztérium segítségével.

Tovább

Folytonosság a gyógyszerészek szolgálatában

Új Regionális Kereskedelmi Igazgató Kecskeméten
2023. február 1-én elindult a PHOENIX Pharma Zrt. új gazdasági éve. Ez a nap azonban nem csak emiatt volt jelentős dátum Társaságunknál, hiszen ezzel egyidőben egy fontos személyi változás is történt nálunk: Szkenderovicsné Bodor Edit kolléganőnk vette át a Kecskeméti Kereskedelmi Központ Regionális Kereskedelmi Igazgatói feladatait Dr. Barcsay Istvántól.

Tovább

Gyógyszerészi kompetencia a Minőségbiztosítás területén

A PHOENIX-nél büszkék vagyunk arra, hogy piacvezető nagykereskedőként nap mint nap hozzájárulunk a magas színvonalú hazai gyógyszerbiztonság fenntartásához és fejlődéséhez. Ebben a munkában nagy szerepe van a Társaság Minőségbiztosítási Osztályának, amelynek vezetői feladatait Kertesyné Dr. Fülöp Márta kolléganőnk tavaly adta át Dr. Pintér Máténak.

Tovább

Elektromos gyógyszerszállító autó a PHOENIX-nél!

Megérkezett flottánkba az első elektromos gyógyszerszállító autónk! Az E-autóról és a PHOENIX fenntarthatóság melletti elkötelezettségégéről is kérdeztük Kaló Tamás vezérigazgatót és dr. Balázs Zoltán logisztikai igazgatót.

Tovább

Elkészültek a Gyógyszerügyi Egyeztető Fórum szakmai javaslatai

Tovább

A PHOENIX Pharma Zrt. évzáró videója

Évzáró videónkban Kaló Tamás Vezérigazgató, valamint Kovácsné Dr. Horváth Irén, Havas Gabriella, Dr. Barcsay István és Csonka Gergely Regionális Kereskedelmi Igazgatók értékelik az évet. Nagyon köszönjük a gyógyszerészeknek és munkatársaiknak a betegekért végzett felelősségteljes munkájukat, továbbá a PHOENIX iránti egész éves bizalmat és együttműködést! 

Megnézem a videót

A múlt tapasztalatával és a jelen dinamikájával a kihívásokkal szemben

Interjú Kaló Tamással

Tovább

„Az örök értékek mindig átsegítenek bennünket a nehézségeken”

Interjú Dr. Duha Gabriellával

Tovább

„Óva intenék attól, hogy temetni kezdjük a gyógyszerészet presztízsét”

Interjú Dr. Küttel Sándorral

Tovább

Amikor a felelősség kiváltság

Bercsi Zsolt immáron 25 éve vezeti a központot logisztikai igazgatóként és segíti közvetve és közvetlenül is a magyar gyógyszerellátást. Zsolttal beszélgettünk munkaszervezésről, belső folyamatokról és felelősségtudatról.

Tovább

Megújuló Szimpatika portálok

Új lehetőség a gyógyszertárak számára
A 2022-es év megújulást és új lehetőségeket hozott a SZIMPATIKA partnerprogramban. Az átfogó arculati modernizáció mellett talán a legnagyobb változás, hogy ősztől a gyógyszerészek egyedi igényeinek figyelembevételével kialakított modern és vonzó, SZIMPATIKA arculatot tükröző portál kialakításában is segítünk a gyógyszertáraknak!

Tovább

A SZIMPATIKA a Győri ETO KC női kézilabda csapat hivatalos támogatója!

Örömmel és büszkeséggel számolunk be arról, hogy a PHOENIX Pharma Zrt. a Győri ETO KC ötszörös Bajnokok Ligája-győztes női kézilabdacsapatának hivatalos támogatója lett!

Tovább

PHOENIX az újonnan épült fóti sportcsarnok névadója

Örömmel jelentjük, hogy Fót városa és a PHOENIX Pharma Zrt. közötti hosszútávú együttműködés eredményeképp az újonnan épült városi sportcsarnok a PHOENIX Sportcsarnok Fót nevet kapta. A csarnok ünnepélyes átadására októberben került sor, ahol Kaló Tamás, a PHOENIX vezérigazgatója a város vezetésével együtt avatta fel a modern komplexumot.

Tovább

Széleskörű tapasztalattal a központi régióban

A PHOENIX Pharma Zrt. legnagyobb telephelye Budapest határától néhány kilométerre, Fóton található. Csonka Gergely harmadik éve vezeti a Fóti Kereskedelmi Központot. Gergellyel a régió gyógyszerellátásáról és a fóti sajátosságokról beszélgettünk.

Tovább

Lendület és dinamizmus Északkelet-Magyarországon

A polgári székhelyű regionális kereskedelmi központot immár harmadik éve Havas Gabriella vezeti. Most őt kérdezzük a régió gyógyszerellátásáról és a területi sajátosságokról.

Tovább

Együtt a gyógyszerellátásért!

Megalakult a Gyógyszerügyi Egyeztető Fórum

A gyógyszerellátási rendszer fejlesztésére és a meglévő kihívások kezelésére vonatkozó elképzelések egyeztetése, illetve megoldási javaslatok kidolgozása a célja az újból életre hívott Gyógyszerügyi Egyeztető Fórumnak (GYEF), mely júliusban kezdte el munkáját. 

Tovább

A gyógyszerellátás és a tudomány metszéspontjában

Dr. Barcsay István, a PHOENIX Pharma Zrt. Regionális Kereskedelmi Igazgatója közel 40 éve vált gyógyszerésszé, és hivatását azóta is őszinte szeretettel űzi és támogatja.Pályájáról, a régió sajátosságairól, valamint a szakmát érintő gondolatairól kérdeztük Istvánt.

Tovább

Tanuljon nyáron is a Medikációval

Immáron több, mint egy éve indítottuk útjára a Medikáció nevű, gyógyszertári e-learning szolgáltatásunkat, és ennek internetes felületét, a medikacio.hu weboldalt. Bozsóki Bernadett képzési és prevenciós menedzserrel, a Medikáció projekt vezetőjével beszélgettünk.

Tovább

A PHOENIX Pharma Zrt. válasza a Gyógyszerészi Kamara nyílt levelére

Tovább

Új időszámítás a SZIMPATIKÁBAN

A 2022-es év egy megújulást, és ezzel együtt új lehetőségeket is hoz a programban. Ennek részleteiről kérdeztük Butor Tímeát, a partnerprogram vezetőjét.

Tovább

Hagyomány és innováció

Kovácsné dr. Horváth Irén Regionális Kereskedelmi Igazgató 1998 óta irányítja a PHOENIX Pharma Zrt. nyugat-magyarországi kereskedelmi tevékenységét. Az elmúlt közel 25 év sok szép pillanatot és emléket, de sok kihívást is tartogatott számára. A régió sajátosságairól, a PHOENIX-ről és a gyógyszertárak előtt álló kihívásokról beszélgettünk Irénnel.

Tovább

PHOENIX Iránytű

Örömmel értesítjük arról, hogy a PHOENIX Pharma Zrt. egy új szolgáltatással támogatja a gyógyszertárak munkáját. A szolgáltatás lényege, hogy minden negyedévben PHOENIX Iránytű néven makrogazdasági és gyógyszerpiaci adatokat gyűjtünk össze és adunk át Önnek strukturált, könnyen értelmezhető formában.

Tovább

Segítségnyújtás a menekülőknek

Március elején mintegy 30.000 doboz gyógyszert és egyéb terméket ajánlottunk fel a rászorulók számára a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve. Nagy Ferenccel, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egészségügyi területért felelős szakmai vezetőjével beszélgettünk a magyar-ukrán határon tapasztalható jelenlegi helyzetről

Tovább

Gyógyszerészi kompetencia a beszerzésben

Dr. Gyetvai Lászlóval, a PHOENIX beszerzési igazgatójával beszélgettünk átalakuló szerepkörökről, ehhez történő alkalmazkodásról, valamint a teljes gyógyszerellátási rendszer megértésének fontosságáról.

Tovább

SZIMPATIKA PLUSZ - Már 150 partner!

SZIMPATIKA PLUSZ programunk – melyet 2020 februárjában indítottunk útjára – újabb mérföldkőhöz érkezett. Nagy öröm számunkra, hogy a program indulása után 2 évvel már a 150. gyógyszertárat is üdvözölhettük a SZIMPATIKA PLUSZban. E jeles alkalomból beszélgettünk Butor Tímeával, a partnerprogram vezetőjével.

Tovább

A gyógyszerellátásról pénzügyes szemmel

Nézzünk a színfalak mögé Vertse Gáborral, a PHOENIX Pharma Zrt. gazdasági igazgatójával, hogy megértsük, mi okozza a folyamatot, és vizsgáljuk meg közösen azt is, hogyan tudunk a nehézségek ellenére versenyképesek maradni.

Tovább

Nehéz évek után, még nehezebbek előtt?

Kaló Tamás véleménycikke - Gondolatok a gyógyszerellátási rendszer aktuális kihívásairól, egymásrautaltságról és együttműködésről

Tovább

Gyógyszerlogisztika a 21. század harmadik évtizedében

Dr. Balázs Zoltán logisztikai igazgató összefoglalója

Tovább

A fejlesztéseket folytatjuk 2022-ben is!

A járvány hatásairól, a gyógyszerpiac kihívásairól és a PHOENIX elmúlt és éppen elkezdődött gazdasági évéről kérdeztük Kaló Tamás vezérigazgatót. Szó esik a csomagküldés korlátozásáról, a szektorok közötti összefogásról, és arról, hogy ha egyetlen dolgot kívánhatna, mi lenne az.

Tovább

A GYÓGYSZERTÁRAK JÖVŐJE

Avagy milyen megatrendekre kell választ találniuk a magyar gyógyszertáraknak

Wolfgang Wallisch az Igazgatóság elnökének összefoglalója

Tovább

HIÁNY, ERŐHIÁNY, MUNKAERŐHIÁNY

Dr. Küttel Sándor, a PHOENIX Pharma Zrt. stratégiai tanácsadójának véleménycikke

Hónapok, évek óta olvasom a gyógyszerészhiányról szóló, néha drámai hangvételű megnyilvánulásokat. Feleségem révén személyes érintettségem van a dologban, a PHOENIX vezéreként is sok-sok tragikus, megoldhatatlan helyzettel szembesültem az elmúlt években, ráadásul anno, 12 éven keresztül a gyógyszerészképzésben is részt vettem. E tapasztalatok alapján szeretnék néhány gondolatot megosztani a kérdésről.

Tovább

SZIMPATIKA WebTér - A kulcsrakész megoldás

Az internetes kereskedelem szárnyal, és most már a SZIMPATIKA WebTérhez csatlakozott gyógyszertárak egy része túl van az első online értékesítéseken. Az érdeklődő patikák száma is jelentős, miközben folyamatosan zajlanak a már szerződött gyógyszertárak csatlakozással kapcsolatos munkálatai. A SZIMPATIKA WebTérről, a fejlesztésről, működésről kérdeztük Kaló Tamás vezérigazgatót.

Tovább

Medikáció - E-learning a gyógyszertárakban

A PHOENIX Pharma TV 2. évadának 1. részében bemutatjuk online oktatási platformunkat, a Medikációt. Ezt a felületet gyógyszertári dolgozóknak fejlesztettük ki, melynek használata számos előnnyel, kedvezménnyel jár. Erről beszél a videóban Kaló Tamás, a PHOENIX Pharma Zrt. vezérigazgatója, valamint Bozsóki Bernadett képzési és prevenciós menedzser. Tapasztalatait Gilyénné dr. Schunk Mária, szakgyógyszerész mondja el.

Tovább a videóra

Nagy siker a Medikáció

2021. május 3-án indítottuk útjára a Medikáció nevű, gyógyszertári e-learning szolgáltatásunkat, és ennek internetes felületét a medikacio.hu weboldalt. És hogy milyen a fogadtatás? Minden várakozásunkat felülmúlja az érdeklődés és nagy örömmel tölt el minket a vizsgázók magas száma is – mondta Bozsóki Bernadett képzési és prevenciós menedzser. 

Tovább

A PHOENIX Pharma Zrt. számokban

Kereskedelmi központok
GOOGLE KARTE HIER EINFÜGEN
6

kereskedelmi központunk segítségével bármely magyarországi gyógyszertár részére biztosítani tudjuk a megbízható gyógyszerellátást. A PHOENIX Pharma Zrt. kereskedelmi központjai a következő városokban találhatók: Fót, Győr, Kecskemét, Polgár, Szeged, Zalaegerszeg