Rólunk

Hírek, közlemények

Adventi köszöntő


Tisztelt Gyógyszerésznő!
Tisztelt Gyógyszerész Úr!

Az év végéhez közeledve szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Önnek és a gyógyszertári munkában mindenben Ön mellett álló Kollégáinak magas szintű és elkötelezett munkájukért, amivel nap mint nap a betegek rendelkezésére állnak és szakértelmükkel sokunk gyógyulásához járulnak hozzá. Önök az egészségügyi ellátás megkerülhetetlen szakemberei, munkájuk pedig felbecsülhetetlen értékkel bír a lakosság számára.

 

Magam és munkatársaim nevében pedig szeretném külön is megköszönni Önöknek bizalmukat és a PHOENIX, mint nagykereskedelmi partner iránti elkötelezettségüket, adott esetben szimpátiájukat. Számunkra nagy öröm és kiváltság, hogy támogatni tudjuk Önöket munkájukban!

Az advent, az ünnepekre való felkészülés egy inspiráló, izgalmas időszak. Kérem engedjék meg, hogy ebből az alkalomból egy kis aprósággal, egy adventi naptárral kedveskedjünk Önöknek, amit kollégáink a napokban juttatnak el a gyógyszertárakba. A PHOENIX Pharma Zrt. kollektívája nevében Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kívánok Önöknek, kedves Munkatársaiknak és Családtagjaiknak!

Üdvözlettel:

Kaló Tamás
Vezérigazgató
Kereskedelmi Igazgató

2023. december 4.