Magazin

Pályaívek

Dr. Borotsek Réka

Egy életre szóló hivatás

Dr. Borotsek Rékát mindenki energikus üzletasszonyként, ugyanakkor megfontolt, a munkatársaiért tűzbe menő vezetőként ismeri, aki a kollégáival az internetet is meghódította, amikor csatlakoztak a Jerusalema tánckihíváshoz. Generációváltásról, jövőképről és az egyetemi éveiről beszélgettünk vele.

Tovább
Dr. Somogyi Zsolt

Egy hivatás, két szakma

A csongrádi Jakabházy Gyógyszertár vezetője, Dr. Somogyi Zsolt nem csak gyógyszerész, de a közeli Szentesen gyermek háziorvosként is praktizál.

Tovább a cikkhez
Dr. Dobó Máté

Kutat, navigál, expediál
Dr. Dobó Máté, a kazincbarcikai Hospifarma Gyógyszertár fiatal munkatársa az egyetemi kutatómunka és a barcikai betegek ellátása mellett arra is szeretne időt szakítani, hogy végre megszerezze a jogosítványt – kisrepülőre.

Tovább a cikkhez
Dr. Balázs Ilona

¿HABLAS ESPAÑOL?
A budai hegyvidék egyik legbarátságosabb övezete a Böszörményi út és környéke. Kisváros ez a nagyvárosban, ékszerdoboz az Orbánhegy tövében, a Krisztinaváros fölött. Itt található a Szent Ilona  gyógyszertár, melynek vezetője és tulajdonosa Dr. Balázs Ilona, közel 40 éve.

Tovább a cikkhez
Ekésné dr. Kretovics Júlia

Az automatizálás segít, hogy többet törődhessünk a betegekkel

A Halmy Telepi Patika Vecsés kertvárosi részében helyezkedik el. A csendes utcában meghúzódó családi ház meghitt hangulatot és nyugalmat áraszt, a környéken élők tudják, hogy itt mindig szeretettel és szakértelemmel fogadják őket. Ekésné dr. Kretovics Júliával itt beszélgettünk.

Tovább a cikkhez
dr. Zempléni Szabolcs

Asztmával a csúcsra

Vannak, akiknek a pályaválasztását alapvetően meghatározza a személyes motiváció, dr. Zempléni Szabolcs is közéjük tartozik.

Tovább a cikkhez
Prof. Dr. Csóka Ildikó

"Hiszem, hogy mindent lehet jobban is csinálni”

Tovább a cikkhez