Rólunk

Vállalati filozófia

Vállalati filozófiánk

Magyarország egyik piacvezető gyógyszer-nagykereskedő vállalataként elkötelezettek vagyunk a tartós fenntarthatóság és hosszú távú értéknövekedés mellett. Célunk a fenntartható növekedés, amely csak folyamatos fejlesztéssel érhető el. Sikerünk titka munkatársainkban rejlik.

Jövőképünk, hogy a legjobb integrált egészségügyi szolgáltató vállalat legyünk.

Jövőképünk

Jövőképünk, hogy a legjobb integrált egészségügyi szolgáltató vállalat legyünk. Társaságunk az optimális összekötő kapocs a gyógyszergyártók és a betegek között. Munkatársainkkal közösen alakítjuk jövőnket, és a hosszú távú siker érdekében fenntartható, tisztességes vállalatirányításra törekszünk.

„Egészséget szállítunk!”

Küldetésünk

„Egészséget szállítunk.” Magyarországon piacvezető gyógyszer-nagykereskedőként gondoskodunk arról, hogy a gyógyszerek a megfelelő időben a megfelelő helyre kerüljenek. Ezzel napi szinten járulunk hozzá a biztonságos és teljes körű egészségügyi ellátásához.

Stratégiánk

Tevékenységünket mindig ügyfeleink igényeihez igazítjuk. Sikerünk titka a kiváló teljesítmény. Ez egyfelől azt jelenti, hogy mindennapi munkánk során a lehető legmagasabb minőségre törekszünk, másfelől azonban rendkívül fontos számunkra a nagyfokú költségtudatosság. Sikerstratégiánk alapja az erőforrások hatékony felhasználásával a lehető legnagyobb jövedelmezőség elérése. Emellett különösen komolyan vesszük ökológiai és társadalmi felelősségünket is.

Értékeink

Mindent, amit teszünk, a Társaságunk által elfogadott értékek mentén tesszük. Ezek az értékek – a megbízhatóság, a proaktivitás, valamint a tiszteletteljes hozzáállás – segítenek küldetésünk teljesítésében nap mint nap.

Megbízhatóság

Azt tesszük, amit mondunk. Partnereink mindig számíthatnak szolgáltatásainkra és arra, hogy a lehető legmagasabb színvonalat kapják. Az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások javítása érdekében folyamatosan lehetőséget biztosítunk munkatársainknak a tanulásra, fejlődésre, valamint törekszünk motiválásukra, egyéni képességeik fejlesztésére. Fontos számunkra a kooperatív és nyílt partneri kapcsolat mind egymással, mind pedig  ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal. Folyamatosan fejlődünk, ugyanakkor hűek maradunk önmagunkhoz.

Proaktivitás

A világos és előremutató célok, a gyors és eredményorientált döntések, valamint a strukturált együttműködés hívei vagyunk. Ismerjük a piaci kihívásokat, melyekkel szembe kell néznünk. Az egymással, illetve ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel folytatott folyamatos párbeszédnek köszönhetően teljes összhangban vagyunk a piaccal, így azonnal felismerjük az új elvárásokat. Mindez segít bennünket abban, hogy ügyfeleink igényeinek megfeleljünk.

Tiszteletteljes hozzáállás

Küldetésünket csak úgy tudjuk teljesíteni, ha megőrizzük üzleti partnereink bizalmát. Emiatt kulcsfontosságú kérdés munkavállalóink viselkedése, a vállalat vezetési stílusa. Az üzleti partnereinkkel, versenytársainkkal és munkatársainkkal szemben tanúsított etikus, korrekt és tisztességes magatartás számunkra alapkövetelmény. Elkötelezettek vagyunk vállalatunk fenntartható fejlődése mellett a törvényileg előírt normák betartásán túl is.

Gondolkozz globálisan − cselekedj lokálisan!

Vállalati kultúránk

Gondolkozz globálisan − cselekedj lokálisan! Vezető európai gyógyszerkereskedőként nagykereskedelmi, kiskereskedelmi és gyógyszeripari szolgáltatás üzletágainkkal 26 országban vagyunk jelen. Egészséget szállítunk Európa-szerte, megbízható partnerek vagyunk az egészségügyben. A földrajzi határokon átívelő konstruktív együttműködés és a sikeres koncepciók alkalmazása  meghatározó előnyt jelentenek számunkra a versenytársainkkal szemben. Európa-szerte naponta tanulunk egymástól a „Best-Practice-Sharing“ módszer segítségével és az interdiszciplináris gondolkodásmód alkalmazásával. Ugyanakkor előnyünk a rendkívüli piacközelség is, melynek következtében rugalmasan és gyorsan tudunk reagálni a sajátos helyi követelményekre.