ÜZLETI TERÜLETEK

Gyógyszer-nagykereskedőként lettünk ismertek és elismertek. Célunk, hogy a legjobb egészségügyi szolgáltatóvá váljunk.

Üzleti területek

 • Nagykereskedelem
  Nagykereskedelem
  Nagykereskedelem

  Fő feladatunk, hogy elsősorban a gyógyszertárak pontos, gyors, megbízható és minél szélesebb körű ellátását biztosítsuk minden olyan termékből, melyet a lakosság (a beteg) a gyógyszertárakban keres.

  Tovább

 • Kórházi üzletág
  Kórházi üzletág
  Kórházi üzletág

  Több vakcinatender megnyerésével 2018 óta sikeresen hasznosítjuk gyógyszerlogisztikai tapasztalatainkat az állami közbeszerzési piacon is.

  Tovább

 • SZIMPATIKA
  SZIMPATIKA
  SZIMPATIKA

  A SZIMPATIKA program 2007 decemberében indult, 2017-ben, közel 400 független gyógyszertári taggal már a 10. évfordulót ünnepelhettük. Induláskor az volt a célunk, hogy azoknak a gyógyszertáraknak nyújtsunk segítséget, amelyek meg akarják őrizni függetlenségüket és saját arculatukat, de profitálni szeretnének egy olyan programból, amely többszáz gyógyszertár összefogásával olyan előnyöket nyújt, amelyek az egyes gyógyszertárak számára nem, vagy csak nagyon nehezen vagy költségesen lennének elérhetők.

  Tovább

 • Pharma Services
  Pharma Services
  Pharma Services

  Az elmúlt évek európai gyógyszerpiaci változásai jelentős kihívások elé állították ügyfeleinket és partnereinket, melyekre biztos megoldást kínál a PHOENIX All-in-One koncepció, egy komplex értékteremtő szolgáltatás bevételek növelésére, költségek és folyamatok optimalizálására.

  Tovább