ÜZLETI TERÜLETEK

Gyógyszer-nagykereskedőként lettünk ismertek és elismertek. Célunk, hogy a legjobb egészségügyi szolgáltatóvá váljunk.

Üzleti területek

  • Nagykereskedelem
    Nagykereskedelem
    Nagykereskedelem

    Fő feladatunk, hogy elsősorban a gyógyszertárak pontos, gyors, megbízható és minél szélesebb körű ellátását biztosítsuk minden olyan termékből, melyet a lakosság (a beteg) a gyógyszertárakban keres.

    Tovább

  • Kórházi üzletág
    Kórházi üzletág
    Kórházi üzletág

    Több vakcinatender megnyerésével 2018 óta sikeresen hasznosítjuk gyógyszerlogisztikai tapasztalatainkat az állami közbeszerzési piacon is.

    Tovább

  • SZIMPATIKA
    SZIMPATIKA
    SZIMPATIKA

    A SZIMPATIKA program 2007 decemberében indult, 2017-ben, közel 400 független gyógyszertári taggal már a 10. évfordulót ünnepelhettük. Induláskor az volt a célunk, hogy azoknak a gyógyszertáraknak nyújtsunk segítséget, amelyek meg akarják őrizni függetlenségüket és saját arculatukat, de profitálni szeretnének egy olyan programból, amely többszáz gyógyszertár összefogásával olyan előnyöket nyújt, amelyek az egyes gyógyszertárak számára nem, vagy csak nagyon nehezen vagy költségesen lennének elérhetők.

    Tovább

  • Pharma Services
    Pharma Services
    Pharma Services

    Az elmúlt évek európai gyógyszerpiaci változásai jelentős kihívások elé állították ügyfeleinket és partnereinket, melyekre biztos megoldást kínál a PHOENIX All-in-One koncepció, egy komplex értékteremtő szolgáltatás bevételek növelésére, költségek és folyamatok optimalizálására.

    Tovább