Rólunk

Hírek, közlemények

Akik összekötnek bennünket - 3.

A PHOENIX-nél minden nap azon dolgozunk, hogy támogassuk a gyógyszerészeket és a gyógyszerellátás egészét. Ebben a munkánkban kiemelt szerep jut kereskedelmi csapatunknak, és benne a gyógyszertárlátogató és kereskedelmi koordinátor kollégáinknak. Cikksorozatunkban őket mutatjuk be, akik elhivatott munkájukkal létrehozzák a kapcsolatot cégünk és Partnereink között és akik a mindennapokban segítik az Önök munkáját.

Domján Andrea
Területi Kereskedelmi Képviselő

Andrea 2000. április 1-én került a PHOENIX-hez. Asszisztensi tanulmányit Sopronban végezte, ahová édesanyja és későbbi főnöke bíztatására jelentkezett. A szakiskola elvégzése után gyógyszertárban dolgozott 3, majd a PHOENIX jogelődjénél 1 évet.

Két év külföldi szünet után tért vissza újra a szakmához. A szakasszisztensi vizsgáját 2020-ban tette le.

A zalaegerszegi és győri telephelyhez tartozó patikákat látogatja, 145 patika tartozik hozzá, területe Vas és Veszprém vármegyék.

Szabadidejében szeret olvasni és sokat utazik.

Tánczos Nikoletta,
Területi Kereskedelmi Képviselő

Nikoletta 2015 év elejétől erősíti a polgári telephely csapatát Kereskedelmi Területi Képviselőként. Nagyon szereti a munkáját, fontosnak tartja, hogy a PHOENIX-et képviselheti a mindennapokban. Borsod vármegyét látogatja, 155 patikával tartja a kapcsolatot és segíti a gyógyszerészek munkáját. 

Végzettségét tekintve expediáló szakasszisztens, így jól ismeri a gyógyszertárak működését és nagyra becsüli az ott folyó munkát.

Tősgyökeres miskolciként nagyon kötődik a városhoz. Házas, egy 16 éves és egy 6 éves fiú büszke édesanyja. A családjával együtt töltött idő a legfontosabb számára. Hobbija az utazás.

Miskolczy Mónika,
Területi Kereskedelmi Képviselő

Mónika 2005 óta dolgozik a PHOENIX-nél, de a gyógyszerellátással már korábban kapcsolatba került. Végzettsége szerint gyógyszertári szakasszisztens, első munkahelye a Fővárosi Tanács Gyógyszertári Központ egyik patikája volt.

A gyógyszer-nagykereskedelembe egy véletlen folytán került még 1996-ban, az évek során pedig több területen is dolgozott, mindenhol elengedhetetlen ismeretekre téve szert. Jelenleg Budapest és Pest vármegye patikáinak egy részét látogatja.
Patikalátogatóként fontosnak tartja, hogy jól ismerje és át tudja látni a különböző osztályok munkáját, hogy a vevő kérése, problémája a lehető leggyorsabban megoldódjon. Számára a bizalom és a jó partneri kapcsolat elengedhetetlen, ami a közös munka, a közös sikerek
mentén, sok év alatt épül ki. Rendkívül szeret az idősebb gyógyszerészekkel együtt dolgozni és történeteikből megismerni a szakma szépségeit. 

Szabadidejében kikapcsolódásként szeret olvasni, túrázni és kertészkedni.

 

2023. szeptember 4.