Rólunk

Hírek, közlemények

Akik összekötnek bennünket - 2.

A PHOENIX-nél minden nap azon dolgozunk, hogy támogassuk a gyógyszerészeket és a gyógyszerellátás egészét. Ebben a munkánkban kiemelt szerep jut kereskedelmi csapatunknak, és benne a gyógyszertárlátogató és kereskedelmi koordinátor kollégáinknak. Cikksorozatunkban őket mutatjuk be, akik elhivatott munkájukkal létrehozzák a kapcsolatot cégünk és Partnereink között és akik a mindennapokban segítik az Önök munkáját.

Solymosi Éva
Területi Kereskedelmi Képviselő

Éva több mint 20 éve dolgozik a PHOENIX-nél patikalátogatóként. 160 gyógyszertárral áll napi szintű kapcsolatban Békés és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyékben és segíti munkájukat. 
A Békés Megyei Gyógyszertári Központ megszűnését követően csatlakozott a PHOENIX csapatához.

Döntésében nagyon fontos szerepet játszott, hogy gyógyszertári asszisztensi képzettségéhez kapcsolódó tevékenységet végezhet a piacvezető gyógyszernagykereskedő munkatársaként.
Jó kommunikációs és problémamegoldó képességét hatékonyan tudja kamatoztatni a gyógyszertárak támogatása során.

Stródl Lászlóné, Brigi,
Területi Kereskedelmi Képviselő

Brigi 1999 óta tagja a PHOENIX csapatának a győri telephely Területi Kereskedelmi Képviselőjeként.

Az Északnyugat-magyarországi vármegyék 185 gyógyszertárának munkáját támogatja.

A gyógyszerellátási pálya már az egészségügyi középiskolai tanulmányai alatt vonzotta. Gyógyszertári asszisztensként kezdett patikában dolgozni, majd mint patikalátogató folytatja a közös munkát a gyógyszertárak vezetőivel, amit nagyon szeret.
Szabadidejét családi és baráti körben szereti tölteni. A tavak környékén és gyógyfürdőkben eltöltött idő tölti fel a legjobban.

Berta László,
Területi Kereskedelmi Képviselő

László 1997-ben kezdte munkáját a Társaság jogelődjénél. Előtte édesapja gyógyszertárában dolgozott szakasszisztensként.
Nagypapája szintén gyógyszerész volt, édesanyja pedig szakasszisztensként dolgozott. Az egész család szívügye a gyógyszerellátás.

Az emberekkel való kapcsolattartás mindig érdekelte, már a patikában is a betegekkel történő kommunikációt szerette a legjobban. A Fóti Kereskedelmi Központhoz tartozik, Budapesten kívül Pest és Heves vármegyét látogatja, összesen 152 gyógyszertárral áll kapcsolatban.

Szabadidejét barátaival tölti, ezen kívül pedig szívesen foglalkozik állatokkal.

 

2023. augusztus