Rólunk

Hírek, közlemények

PHOENIX Iránytű


Tisztelt Gyógyszerésznő!
Tisztelt Gyógyszerész Úr!

Örömmel értesítjük arról, hogy a PHOENIX Pharma Zrt. egy új szolgáltatással támogatja a gyógyszertárak munkáját.

A szolgáltatás lényege, hogy minden negyedévben PHOENIX Iránytű néven makrogazdasági és gyógyszerpiaci adatokat gyűjtünk össze és adunk át Önnek strukturált, könnyen értelmezhető formában. Hisszük, hogy az így átadott adatok valós és használható segítséget nyújtanak majd Önnek a piaci folyamatok jobb nyomon követésében és nagy felelősséggel járó döntéseik meghozatalában.

Nagyon sok gyógyszerésszel állunk személyesen is kapcsolatban, és látjuk, hogy Önök mind szakmai, mind gazdasági értelemben rendkívüli odafigyeléssel vezetik gyógyszertárukat. A mai felgyorsult világban megnőtt az adatok és az információ jelentősége, hiszen ezek ismerete és figyelembevétele nélkülözhetetlen a megfontolt döntéshozatal során. A PHOENIX Iránytűvel szeretnénk Önt támogatni abban, hogy minél jobb döntéseket tudjon hozni a gyógyszertára jelenével és jövőjével kapcsolatban.

A PHOENIX Iránytű a PHOENIX és az IQVIA együttműködésével jött létre. A gyógyszerpiaci adatokat az IQVIA szolgáltatja, amely 30 év tapasztalattal rendelkezik a hazai gyógyszerforgalmi adatok feldolgozása és kiértékelése területén.

Új szolgáltatásunkat ingyenesen kínáljuk a gyógyszertáraknak, függetlenül attól, hogy mely nagykereskedő a gyógyszertár fő beszállítója. A szolgáltatással minden hazai gyógyszerészt szeretnénk támogatni az adatalapú döntéshozatali folyamataikban.

A nyomtatott változatot hamarosan küldjük Önnek a PHOENIX Zöld Ládájában.


Bízunk benne, hogy örömmel tanulmányozza a kiadványt!

Tisztelettel:

 

Kaló Tamás                                    Vertse Gábor
Vezérigazgató                                Gazdasági Igazgató


A fotókon Somogyi Judit, az IQVIA üzletfejlesztési vezetője és Kaló Tamás, a PHOENIX Pharma Zrt. vezérigazgatója látható.

254 KB

216 KB

241 KB