Rólunk

Hírek, közlemények

Akik összekötnek bennünket - 6.

A PHOENIX-nél minden nap azon dolgozunk, hogy támogassuk a gyógyszerészeket és a gyógyszerellátás egészét. Ebben a munkánkban kiemelt szerep jut kereskedelmi csapatunknak, és benne a gyógyszertárlátogató és kereskedelmi koordinátor kollégáinknak. Cikksorozatunkban őket mutatjuk be, akik elhivatott munkájukkal létrehozzák a kapcsolatot cégünk és Partnereink között és akik a mindennapokban segítik az Önök munkáját.

Csépke Attiláné,
Területi Kereskedelmi Képviselő

Zsuzsa 1996 óta dolgozik a PHOENIX Pharma Zrt. Fóti Kereskedelmi Központjában mint gyógyszertár-látogató. Szerencsésnek tartja magát, amiért olyan munkát végezhet amit szeret és amely során nagyszerű embereket ismerhet meg.

Büszkeséggel tölti el, hogy immár 27 éve járul hozzá a PHOENIX sikereihez.

Hozzá tartoznak a Nógrád vármegyei, Esztergom környéki, Budapest XII., XXI., X. kerületi gyógyszertárak, továbbá néhány patika a XVI., XVII. kerületben és Pest vármegyében. Szívügye a gyógyszertárak és a PHOENIX sikeres együttműködése, a jó betegellátás érdekében.

Számára legfontosabb érték a család, az emberi kapcsolatok. Szabadidejét családjával tölti, szeret kirándulni.

Elekné Antos Judit,
Területi Kereskedelmi Képviselő

Judit 2001 szeptemberében került a PHOENIX Pharma Polgári Kereskedelmi Központjába Területi Kereskedelmi Képviselőként. Akkor nagy kihívást jelentett számára az új feladat, ám hamar megszerette a gyógyszerészeket és a munkáját.

Hajdú-Bihar vármegye patikáit látogatja, de második éve a Jász-Nagykun-Szolnok vármegye keleti részén található gyógyszertárakat is támogatja, a Karcag-Tiszaroff-Tiszafüred háromszögben.

Gyermekkora az Alföldhöz köti, diplomáit is a Debreceni Egyetemen szerezte. Férjével jelenleg Berettyóújfaluban él, két felnőtt fia van.
Szabadidejében szeret utazni, más kultúrákat megismerni, de kikapcsolódást jelent számára a családjával, unokáival töltött idő is. Szereti a DIY és kreatív hobby elfoglaltságokat.

Kőrösi János,
Területi Kereskedelmi Képviselő

János 2017 óta tagja a PHOENIX csapatának. Budapest és Pest vármegye keleti felének egyik Területi Kereskedelmi Képviselője, ahol mintegy 160 gyógyszertár támogatása tartozik a feladatai közé.

Egy dél-hevesi faluban nőtt fel, ahol szüleivel 27 évig üzemeltették a település első gyógyszertárát. Imádja Budapestet, ahol több, mint húsz éve él, és ahol két gyermeket nevelnek feleségével. Büszke rá, hogy Magyarország piacvezető gyógyszer-nagykereskedőjénél dolgozik és egy nagyszerű csapat tagja lehet. Hisz abban, hogy munkája során a legkisebb probléma megoldása is egy beteg gyógyulását segítheti.

Szabadidejét családjával tölti, emellett szenvedélyes futballszurkoló.

 

Szívügyünk a gyógyszerészek támogatása!

 

2023. december 6.