Rólunk

Hírek, közlemények

A PHOENIX Pharma a HVG ESG TOP 40 listáján


Óriási hírünk van! A PHOENIX Pharma Zrt. felkerült a HVG ESG TOP 40 listájára, ami azt jelenti, hogy ott vagyunk az ország 40 legfelelősebben működő vállalata között!

A HVG és a Planet Fanatics’ Network szakmai értékelése alapján összeállított listán, melyen a PHOENIX a gyógyszer-nagykereskedő cégek közül egyedüliként szerepel, a hazai nagyvállalatok tevékenységét vizsgálták környezeti (E), társadalmi (S) és vállalatirányítási (G) felelősség szempontjából.

A PHOENIX-nél stratégiai területként kezeljük a fenntarthatósági célokat. Tevékenységünk során fontos gyakorlati lépéseket teszünk ezen a területen: 2030-ra a saját működésünket tekintve széndioxid-semlegessé kívánunk válni, a gyógyszer-nagykereskedelemben elsőként használunk elektromos kiszállító járművet, valamint Fóti, Kecskeméti és Zalaegerszegi Kereskedelmi Központjainkban napelemrendszereket építettünk ki.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a felelősen működő hazai vállalatok élmezőnyébe tartozunk. Az ESG TOP 40 lista egy fontos visszajelzés számunkra, hogy jó úton járunk!


2024. május 21.
 

1 MB

875 KB

2 MB

1 MB

913 KB