Rólunk

Hírek, közlemények

Megújuló Szimpatika portálok

Új lehetőség a gyógyszertárak számára

A 2022-es év megújulást és új lehetőségeket hozott a SZIMPATIKA partnerprogramban. Az átfogó arculati modernizáció mellett talán a legnagyobb változás, hogy ősztől a gyógyszerészek egyedi igényeinek figyelembevételével kialakított modern és vonzó, SZIMPATIKA arculatot tükröző portál kialakításában is segítünk a gyógyszertáraknak!

Azon Partnereinket, akik szeretnék portáljukat még láthatóbbá tenni és vonzó arculati elemekkel kiegészíteni, egyedileg megtervezett külső dekoráció, valamint egy világító SZIMPATIKA zöld kereszt felajánlásával támogatjuk. Ezen különleges eszközök segítségével a gyógyszertárak messziről is jól felismerhetők lesznek a betegek és vásárlók számára.

Nagy öröm számunkra, hogy rövid idővel a lehetőség meghirdetése után máris számos SZIMPATIKA jelezte érdeklődését a portálmegújítás iránt. Büszkék vagyunk arra, hogy Gyógyszerész Partnereink megtisztelnek bizalmukkal, és közösen dolgozzuk ki a gyógyszertári portál új megjelenését.

Büszkén mutatjuk be a frissen átadott és teljes portálátalakuláson átesett budapesti Ciprus Gyógyszertárat. Köszönjük Dr. Szabady Júliának és Dr. Bognár Andrásnak a közös munkát és a sok iránymutatást, melynek eredményeképpen a betegek és vásárlók távolról is egyértelműen látják: ide érdemes betérniük, ha gyógyszerekre, versenyképes áron kínált gyógyszertári készítményekre vagy gyógyszerészi tanácsra van szükségük.

698 KB

392 KB

137 KB

487 KB