Rólunk

Hírek, közlemények

Akik összekötnek bennünket - 4.

A PHOENIX-nél minden nap azon dolgozunk, hogy támogassuk a gyógyszerészeket és a gyógyszerellátás egészét. Ebben a munkánkban kiemelt szerep jut kereskedelmi csapatunknak, és benne a gyógyszertárlátogató és kereskedelmi koordinátor kollégáinknak. Cikksorozatunkban őket mutatjuk be, akik elhivatott munkájukkal létrehozzák a kapcsolatot cégünk és Partnereink között és akik a mindennapokban segítik az Önök munkáját.

Pintér-Kiss Barbara,
Kereskedelmi Koordinátor

Barbara 2011 óta támogatja kereskedelmi koordinátorként a PHOENIX Szegedi Telephelyének munkáját. Közvetlen munkatársaira nem csak kollégaként, hanem barátként is tekint, ami megkönnyíti a közös munkát.

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán végzett olasz szakos tanárként. Bölcsészként a kommunikációt helyezi előtérbe, mint a segítségnyújtás és feladatmegoldás legfontosabb eszközét és ez az alapja a gyógyszertárakért végzett munkájának is.

A család rendkívül fontos szerepet játszik az életében. A velük töltött időből töltekezik, legyen az utazás, színház vagy egy gyerekekkel közösen olvasott könyv.

Csefóné Makó Anikó,
Kereskedelmi Koordinátor

Anikó a Polgári Kereskedelmi Központ megnyitása óta, immáron több mint 20 éve erősíti a PHOENIX-et. A bankszférából érkezve kezdetektől fogva kereskedelmi koordinátori feladatokat lát el. Nem csak kollégáink, hanem a gyógyszerészek számára is örömmel áll rendelkezésre bármilyen felmerülő ügy lebonyolításában.

Nagyon szereti a munkáját, és örül, ha lehetőség nyílik a gyógyszerészekkel való személyes találkozásokra, hiszen a hétköznapokon, leginkább telefonon tartja partnereinkkel a kapcsolatot.

Kikapcsolódásképpen és egyben egészsége megőrzése érdekében zenés tornára jár, és szívesen kerékpározik. Az igazi pihenést számára az otthon, illetve közvetlen családi környezete jelenti. Ez utóbbi kiemelt jelentőséggel bír, mivel 27 és 29 éves lányai már önálló
életet élnek Budapesten, így a velük együtt töltött idő rendkívül fontos számára.

Vörös Viktória,
Kereskedelmi Koordinátor

Viktória 2021-től dolgozik a Fóti Kereskedelmi Központban mint kereskedelmi koordinátor. A gyógyszerellátáson kívülről érkezett a PHOENIX csapatába, ahova nagyon könnyen és gyorsan beilleszkedett. Úgy érzi, hogy a PHOENIX-nél megtalálta azt a munkahelyet, ahol a tudását fontos és felelősségteljes munkakörben használhatja, miközben a szakmai kihívások folyamatos fejlődési lehetőséget is adnak.

Munkájában a legfontosabb számára a precizitás és a jó emberi kapcsolatok kiépítése a gyógyszerészekkel és a gyógyszertári dolgozókkal.

Szabadidejét férjével és 9 éves lányával tölti. Nagyon szeret a szabadban lenni, kutyájukkal az erdőket járni.

 

Szívügyünk a gyógyszerészek támogatása!

 

2023. szeptember 29.