Rólunk

Hírek, közlemények

Akik összekötnek bennünket - 7.

A PHOENIX-nél minden nap azon dolgozunk, hogy támogassuk a gyógyszerészeket és a gyógyszerellátás egészét. Ebben a munkánkban kiemelt szerep jut kereskedelmi csapatunknak, és benne a gyógyszertárlátogató és kereskedelmi koordinátor kollégáinknak. Cikksorozatunkban őket mutatjuk be, akik elhivatott munkájukkal létrehozzák a kapcsolatot cégünk és Partnereink között és akik a mindennapokban segítik az Önök munkáját.

Bódis Gézáné Ági,
Kereskedelmi Koordinátor

Ági 1987-ben csatlakozott a Zala Megyei Gyógyszertári Központhoz. Végzettségét tekintve gyógyszertári asszisztens és mérlegképes könyvelő, dolgozott patikában, majd a gyógyszertári központ könyvelési osztályán, így jól ismeri a gyógyszerellátás különböző aspektusait.

A PHOENIX Pharmánál kereskedelmi koordinátori pozícióban kezdett dolgozni, hogy a gyógyszerészeket nagykereskedelmi oldalról tudja támogatni. Több mint 23 éve végzi ezt a változatos, kihívásokkal tarkított munkát, melyet nagyon szeret.

Férje építész, mindketten Zalaegerszegen születtek, szorosan kötődnek a városhoz. Két felnőtt gyermekük van, akik már önálló életet élnek.
Szabadidejében szeret olvasni, kirándulni, kertészkedni, sportolni.

Nagyné Balázs Melinda,
Kereskedelmi Koordinátor

Melinda Északkelet-Magyarországon nőtt fel, tanulmányai révén sok éven át kötődött Debrecenhez, 25 éve pedig Budapest környékén él. 1999 óta dolgozik a PHOENIX-nél, ahol kezdetben a Logisztikai Igazgató munkáját segítette. 15 éve pedig már a kereskedelem csapatát erősíti, ahol igyekszik kamatoztatni a kereskedelem-marketing szakon szerzett ismereteit és céges tapasztalatait.

Kereskedelmi koordinátorként sokrétű feladatai közé tartozik közel 850 gyógyszertár napi munkájának segítése, valamint a 6 fóti Kereskedelmi Képviselő és a Kereskedelmi Igazgató munkájának támogatása. Nagyra értékeli, hogy a bizalomra és kölcsönös megbecsülésre épülő vállalaton belüli csapatmunka célja a minél jobb vevőkiszolgálás.
Mindennapi feladatait változatosnak találja, a fókuszba a problémák megoldását helyezi, hangsúlyos számára a másokkal való együttműködés.

A munka mellett fontosnak tartja a családjával töltött minőségi időt, férjével és fiával gyakran kirándul, szabadidejében szívesen olvas regényeket, szeret színházba járni.

Sipos Emőke,
Kereskedelmi Koordinátor

Emőke 2023. szeptember 1-én kezdett a PHOENIX Pharma Zrt.-nél dolgozni, így a kereskedelmi csapat legfrissebb csatlakozója. Kereskedelmi középiskolába járt, majd diplomáját Mezőtúron, a Tessedik Sámuel Mezőgazdasági Főiskolán, Tájgazdálkodási Mérnök szakon szerezte meg.

Mindig a kereskedelemben dolgozott, nem is tudja magát elképzelni más területen. Kiemelten fontos számára, hogy most egy olyan fontos tevékenységet tud támogatni, mint a hazai gyógyszerellátás. Nagyon örül, hogy a PHOENIX csapat tagja lehet, mert már az itt töltött rövid idő ellenére is úgy érzi, hogy befogadták, barátságosak és kedvesek a kollégák.

Kecskeméten él lányával, aki már szinte felnőtt. A család különösen fontos a számára, szabadidejét legszívesebben a lányával, családjával és barátaival tölti. Szeret sütni, sportolni, kirándulni.

 

Kiss Edit,
Területi Kereskedelmi Képviselő

Edit 2000. július 1. óta dolgozik a PHOENIX Pharma Zrt.-nél Területi Kereskedelmi Képviselő munkakörben. 170 gyógyszertárral áll napi szintű kapcsolatban és segíti munkájukat. 
Csongrád-Csanád vármegyében 23 éve és Pest vármegye déli részén 2021. augusztustól végzi nagy örömmel ezt a felelősségteljes feladatot.

Jó kommunikációs és problémamegoldó képességét igyekszik hatékonyan használni a gyógyszertárak támogatása során. Legnagyobb öröm számára, hogy 23 év alatt sok kedves Partnert ismerhetett meg.

Szabadidejét családi és baráti körben szereti tölteni.

 

Szívügyünk a gyógyszerészek támogatása!

 

2024. január 8.