Rólunk

Hírek, közlemények

Akik összekötnek bennünket - 5.

A PHOENIX-nél minden nap azon dolgozunk, hogy támogassuk a gyógyszerészeket és a gyógyszerellátás egészét. Ebben a munkánkban kiemelt szerep jut kereskedelmi csapatunknak, és benne a gyógyszertárlátogató és kereskedelmi koordinátor kollégáinknak. Cikksorozatunkban őket mutatjuk be, akik elhivatott munkájukkal létrehozzák a kapcsolatot cégünk és Partnereink között és akik a mindennapokban segítik az Önök munkáját.

Gaálné Teréki Erzsébet,
Területi Kereskedelmi Képviselő

Erzsébet 2018-tól dolgozik a PHOENIX Pharma Zrt-nél, mint Területi Kereskedelmi Képviselő. Gyógyszertári asszisztens képzettsége mellett kereskedelmi és gazdasági végzettséggel is rendelkezik.

Bács-Kiskun vármegyében 170 patikát segít összesen a mindennapokban, melyeket a kecskeméti és szegedi telephelyünkről látunk el.
Gyógyszertári asszisztensként szerzett tapasztalata sokat segít munkája hatékony ellátásában, mivel ismeri a patikában folyó tevékenységeket, így megérti a felmerülő problémákat is.

Fülöpszálláson él férjével, négy felnőtt gyermeke van. A család különösen fontos a számára, igyekszik sok időt tölteni velük.
Szabadidejében szívesen foglakozik kreatív hobbijaival, kikapcsolódást jelent számára a kertészkedés.

Kinics Veronika,
Területi Kereskedelmi Képviselő

Veronika a PHOENIX Fóti Kereskedelmi Központjának Területi Kereskedelmi Képviselőjeként Budapesten összesen 174 gyógyszertárat támogat. 2014 márciusában csatlakozott a PHOENIX-hez, korábban számviteli területen dolgozott.

Szülei gyógyszerészek, gyermekkorában sok időt töltött patikai közegben. Ez is ösztönözte arra, hogy amint arra lehetőség adódott, a patikalátogatói munkát választotta.
A gyógyszertári dolgozók tevékenységét nagyra értékeli és jó érzéssel tölti el, hogy a PHOENIX és a patikák közti harmonikus munkakapcsolat kialakításában és fenntartásában aktív szerepet vállal.
Szabadidejét legszívesebben gyermekével, családjával és barátaival tölti. Szeret olvasni, sportolni, kirándulni.

Dobos Dénes,
Területi Kereskedelmi Képviselő

Dénes 1995-ben kezdte munkáját a PHOENIX jogelődjénél Fejér megyében, majd 2000-től a PHOENIX Pharma Területi Kereskedelmi Képviselője. 136 gyógyszertárat támogat napi szinten, melyeket a Fóti, a Győri és a Kecskeméti Kereskedelmi Központok látnak el gyógyszerrel.

Területi felosztásban Budapesten, a Dunakanyarban és Fejér vármegyében találhatók.
Agrármérnöki diplomája megszerzése után egy kisebb kanyarral a gyógyszerellátás felé vezetett az útja.
Édesanyja és testvére is gyógyszerész, családjának 1994 óta van gyógyszertára, innen származik az érdeklődés, ami később szeretett hivatássá érett. A kapcsolattartás, problémamegoldás klasszikus formáit részesíti előnyben, így Partnereivel is ennek szellemében kommunikál a munkája során, hogy minél eredményesebben tudja segíteni a gyógyszerészeket.

 

Szívügyünk a gyógyszerészek támogatása!

 

2023. november 6.