Rólunk

Hírek, közlemények

PHOENIX az újonnan épült fóti sportcsarnok névadója

Örömmel jelentjük, hogy Fót városa és a PHOENIX Pharma Zrt. közötti hosszútávú együttműködés eredményeképp az újonnan épült városi sportcsarnok a PHOENIX Sportcsarnok Fót nevet kapta. A csarnok ünnepélyes átadására októberben került sor, ahol Kaló Tamás, a PHOENIX vezérigazgatója a város vezetésével együtt avatta fel a modern komplexumot. A sportcsarnok a fóti és környékbeli sportélet központja lesz, legyen szó óvodai tornáról, vagy akár NB1 B-s profi kosárlabda mérkőzésekről.

„Fóton van nem csak a legnagyobb és legmodernebb gyógyszerraktárunk, hanem a hat gyógyszerkereskedelmi telephelyet működtető vállalat irányítását végző központunk is. A mintegy 600 munkatársunkból 250 fő dolgozik Fóton, közülük 110 kollégánk fóti illetőségű. A PHOENIX több mint 30 éve költözött a városba, így az központi helyet foglal el a szívünkben, és komoly felelősséget érzünk a település és lakói iránt.” Kaló Tamás

Külön örömöt jelent számunkra, hogy az együttműködés egy szimbolikus, új és modern közösségi térrel kapcsolatban jött létre. Egyszerű kapcsolódási pontokat találni az egészségügyi szolgáltatás és a sport között. A PHOENIX-nél gyógyszerekkel kapcsolatos logisztikával és szolgáltatásokkal foglalkozunk, „egészséget szállítunk”. Magyarországon piacvezető gyógyszer-nagykereskedőként gondoskodunk arról, hogy a gyógyszerek a megfelelő időben és mennyiségben, szakszerűen kerüljenek a gyógyszertárakba és kórházakba. Felelősségünknek érezzük, hogy napi szinten járuljunk hozzá az ország lakosságának biztonságos gyógyszerellátásához, illetve azt is, hogy lehetőségeink szerint próbáljuk támogatni a társadalom általános egészségügyi állapotának javulását. A sport egyértelműen hozzájárul ehhez, az új csarnok pedig sok-sok gyereket és felnőttet segít a tudatosabb életmód irányába azzal, hogy teret biztosít a játéknak, szórakozásnak, versengésnek, egyszóval a mozgásnak.

Köszönjük, hogy része lehetünk ennek a fantasztikus közösségnek, és kívánjuk, hogy örömmel használják a város polgárai a szép új sportközpontot!

 

2022. október 11.

730 KB

622 KB

560 KB

565 KB

345 KB

516 KB

407 KB