Rólunk

Hírek, közlemények

A SZIMPATIKA a Győri ETO KC női kézilabda csapat hivatalos támogatója!

Örömmel és büszkeséggel számolunk be arról, hogy a PHOENIX Pharma Zrt. a Győri ETO KC ötszörös Bajnokok Ligája-győztes női kézilabdacsapatának hivatalos támogatója lett! A PHOENIX a független gyógyszertárak számára kidolgozott Szimpatika programjával lép együttműködésbe a többszörös Bajnokok Ligája-győztes klubbal.

Nagy öröm számunkra, hogy a Szimpatika Gyógyszertárak nevében a világ egyik legsikeresebb női kézilabdacsapatával lépünk együttműködésre. A győri helyszín különösen fontos számunkra, hiszen a városban a PHOENIX otthon van: innen látjuk el gyógyszerrel Északnyugat-Magyarország gyógyszertárait és kórházait immár több mint 20 éve” – mondta Kaló Tamás, a PHOENIX Pharma Zrt. vezérigazgatója.

A Szimpatika program nyáron végrehajtott teljeskörű arculatfrissítése után újabb fontos állomás ez a most kezdődő közös munka az ETO női kézilabdacsapatával.

"Együttműködésünk alapját a Szimpatika Gyógyszertárak és a Győri ETO által képviselt közös értékek adják. Ezek közül a legalapvetőbb az egészség és az egészséges életmód iránti elkötelezettség. Az élsportban elért sikerek nagyon motiválóak, hatásukra egyre több gyermek és felnőtt kezd el mozogni és tudatosabban élni. A Szimpatika gyógyszertárakban dolgozó szakemberek pedig mindent megtesznek azért, hogy egészségügyi tanácsokkal és ha szükséges, megfelelő gyógyszertári készítményekkel járuljanak hozzá az egészségtudatos életmód támogatásához. Nagyon örülünk az együttműködésnek!” - tette hozzá Kaló Tamás. 

Drukkoljunk együtt a győri kézilabdacsapatnak, és ragadjunk meg minden lehetőséget a sportolásra mi magunk is!

2022. október 18.

389 KB

491 KB

570 KB

799 KB