Rólunk

Hírek, közlemények

Akik összekötnek bennünket

A PHOENIX-nél minden nap azon dolgozunk, hogy támogassuk a gyógyszerészeket és a gyógyszerellátás egészét. Ebben a munkánkban kiemelt szerep jut kereskedelmi csapatunknak, és benne a gyógyszertárlátogató és kereskedelmi koordinátor kollégáinknak. Most induló cikksorozatunkban őket mutatjuk be, akik elhivatott munkájukkal létrehozzák a kapcsolatot cégünk és Partnereink között és akik a mindennapokban segítik az Önök munkáját.

Valu Mária,
Területi Kereskedelmi Képviselő

2000. április 1-én, már több mint 23 éve csatlakozott a PHOENIX csapatához. Nyári diákként a Galenusi Laborban találkozott először a szakmával, melyet nagyon megkedvelt.

A zalaegerszegi ügyeletes nagy patikában kezdte pályafutását és itt lett gyógyszertári asszisztens. A gyógyszertári közeg és a betegek közelsége azonnal megérintette. Később megismerte a raktári munka szinte minden területét, ami nagyban segíti mostani munkáját.

Mária a munkája során 133 Zala és Somogy vármegyei patika és a PHOENIX közötti együttműködést segíti nagy lelkesedéssel. Időközben elvégezte a gyógyszertári szakasszisztensi képzést, hogy még jobban megértse a gyógyszerészek problémáit és a legjobb megoldást találják meg közösen rájuk.

Szabadidejének legnagyobb részét olvasással, utazással, kirándulással tölti.

Szabó Lívia,
Területi Kereskedelmi Képviselő

Lívia végzettségét tekintve gyógyszertári szakasszisztens, 2008 óta erősíti a PHOENIX Pharma Zrt. területi kereskedelmi képviselő csapatát. Területe a PHOENIX három kereskedelmi központja, Szeged, Kecskemét és Zalaegerszeg által ellátott Baranya és Tolna vármegye gyógyszertárai.

Fontos számára, hogy mindenben segíteni tudja a gyógyszerészek munkáját és külön örömöt jelent, ha patikán kívül is alkalma nyílik találkozni partnereinkkel a PHOENIX-es rendezvényeken. Szeret a PHOENIX-nél dolgozni, mivel patikalátogatóként rengeteg érdekes embert és kiváló szakembert ismerhet meg és tarthatja velük a személyes kapcsolatot.

Szabadidejében nagyon szeret kirándulni és színházba járni.

Nyárádi Enikő Csilla,
Területi Kereskedelmi Képviselő

Csilla 2020-ban csatlakozott a PHOENIX Pharma Zrt. polgári csapatához, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye gyógyszertárait látogatja.

Gyermekkorától fogva Nyíregyházán él családjával. Egy 18 éves lánya és egy 14 éves fia van. Diplomáit a Miskolci Egyetemen és az Eszterházy Károly Egyetemen szerezte. A tánc és a sport hatéves kora óta része az életének, szívesen f ut, jógázik, zumbázik.

Munkáját azért szereti, mert napi szinten tudja támogatni a régió kis- és nagy gyógyszertárait és ezzel hozzájárulhat a betegek gyógyulásához.

 

2023. július