PHOENIX KARRIER

Legyen Ön is a PHOENIX Pharma Zrt. munkatársa!

Ajánlatunk

Elkötelezett munkavállalóink azok, akik lehetővé teszik számunkra, hogy Európa-szerte sikeresen és fenntarthatóan működjünk. Éppen ezért felelősséget vállalunk értük és olyan munkahelyi légkört biztosítunk számukra, amelyben hosszútávon jól érzik magunkat és tovább tudnak fejlődni.

Küldetésünk meghatározza értékeinket

A PHOENIX Pharma Zrt. vállalati küldetése a napi tevékenységeinkben kulcsfontosságú szerepet játszik. Ez teszi transzparenssé a PHOENIX cégfilozófiáját, jövőképét, küldetését, stratégiáját és értékeit. A jövőképünk az, hogy a legjobb integrált egészségügyi szolgáltatók legyünk. Vásárlóink igényei nagyon fontosak számunkra. Meg akarjuk érteni, hogy milyen szolgáltatásokra van szükségük, és hogy ezeket hogyan tehetjük még jobbá. Így tudjuk azt az árnyalt piaci megközelítést fejleszteni, ami lehetővé teszi az állandó előrelépést és a sikert. Mindez csakis motivált és lojális munkavállalókkal érhető el. Az ő napi munkájuk hozzájárul a cég sikeréhez, és mindez lehetővé teszi számunkra, hogy teljesítsük mind jelenbeli, mind jövőbeli kötelezettségünket.

Szívesen dolgozna nálunk?

Stabil hátterű cég, hosszú távú munkalehetőség; biztonságos, színvonalas munkakörülmények; folyamatos fejlődési lehetőség; családias légkör; béren kívüli juttatások - ha felkeltettük érdeklődését és szívesen dolgozna nálunk, akkor az alábbi módokon léphet velünk kapcsolatba:

  • Meghirdetett állásajánlatainkat az Aktuális állásajánlatok alatt találja.
  • Ha nem talált Önnek megfelelő állást nyitott állásajánlataink között, adatbázisunkba is jelentkezhet. A jelentkezők anyagát fél évig megőrizzük, és értesítjük Önt, ha ezen időszak alatt megfelelő pozíciót tudunk ajánlani Önnek. A jelentkezés módja: szakmai önéletrajzát a karrier(at)phoenix.hu e-mail címre várjuk.

A pályázati anyagának beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a PHOENIX Pharma Zrt. a kiválasztási folyamat során, és azt követően hat hónapig munkaerő-kiválasztási célból kezelje. 
 

Aktuális állásajánlatok

Minőségbiztosító gyógyszerész vagy Felelős személy

A PHOENIX Pharma Zrt. Minőségbiztosító gyógyszerész vagy Felelős személy pozícióba keres munkatársat győri munkavégzéssel.

Szakmai önéletrajzát a karrier(at)phoenix.hu e-mail címre várjuk.
 

Győr 2023. 01. 19. E-mail küldése Részletek

 

Komissiózó

A PHOENIX Pharma Zrt. komissiózó pozícióba keres munkatársat győri munkavégzéssel.

Szakmai önéletrajzát a hrgyor(at)phoenix.hu e-mail címre várjuk.
 

Győr 2023. 01. 10. E-mail küldése Részletek