Gyógyszertárak: le a papírmunkával!

A jogszabályi előírásoknak és az egyre bővülő szabadpolcos formának köszönhetően a gyógyszertárakban is felfedezték az elektronikus polccímkék előnyeit. Az elektronikus polccímke rendszerek számos előnnyel rendelkeznek, melyeket a Pricer e-polccímke hozott el piacvezetőként a patikákba.

A szabadpolcos konstrukció megjelenésével számos új feladattal kell szembenézniük a patikusoknak, ezek közül a legnagyobb terhet a termékek árcímkézése jelenti. A hagyományos, papír alapú címkézés már néhány száz termék esetén is sok időt vesz igénybe, ami a mindennapi feszített tempóban a minőségi ügyfélkezelés rovására mehet.

Magyarországon a Szintézis ZRt. a gyógyszertári elektronikus polccímkék felhasználásának szakértője, a cég vezérigazgatója, Szabó Dávid foglalta össze röviden az általuk forgalmazott, piacvezető Pricer elektronikus polccímkék előnyeit:

„A Pricer elektronikus polccímkék kínálják az egyik leghatékonyabb digitális árcímkézési megoldást a kereskedelemben, de már az ipar is felfedezte magának. A Szintézis ZRt-nél már több mint 10 éve telepítjük a Pricer rendszerét élelmiszeripari multiknál, barkácsáruházakban, elektronikai láncokban (CBA, Euronics, Praktiker, Audi, Bosch…). Mára több millió címkénk üzemel Magyarországon.

Számos gyógyszertárban telepítettünk Pricer elektronikus polccímkéket, így tapasztalatból tudjuk, hogy a patikák is csak profitálhatnak belőle:

·         1 gombnyomásra frissíthető a Patikában található összes árcímke. A patikusok szakmájuknak megfelelő, értékteremtő munkát végezhetnek!

·         A polcokon és kasszában szereplő árak minden esetben meg fognak egyezni. A Pricer összeköthető a patikai rendszerekkel, nincs több százezer forintos büntetés. Emberi hibázás kizárva!

·         A Pricer elektronikus polccímkéken többletinformációk is megjeleníthetők. A Pricer kijelzők váltott képernyőin például több pénznemben is feltűntetheti a termékárakat, vagy a választható NCF funkció segítségével vásárlói mobiltelefonjukkal elolvashatják az allergének listáját, a használati útmutatót, elnavigálhatnak a termék weboldalára vagy a patika webshopjába. Nő a vásárlói elégedettség, gyorsul a vásárlás miközben kollégái tehermentesülnek.

·         Az akciós termékekre igény szerint a polccímke zölden villogó led-je, vagy villogó PROMO felirata hívja fel a figyelmet. Új eladótéri marketing eszközt kap a Pricer-rel!

·         A termékek eladótérben történő megkeresését is segíti a Pricer. Kollégái a keresett termék polccímkéjének led-jét bekapcsolhatják, hogy vizuálisan könnyen észre vegyék.

·         A Pricer-rel egységes, modern, letisztult üzletbelső valósítható meg.Vásárlói az Ön patikáját fogják előnyben részesíteni.

·         A Pricer elektronikus polccímkék 100 %-ban megfelelnek a jogszabályoknak.

Az előretekintő gyógyszertárak már digitalizálnak

A Siófoki Kaduceus Gyógyszertárban 2016-óta üzemelnek Pricer elektronikus polccímkék, mindennapi előnyeit a patika tulajdonosa, Dr. Győrey Marianna is csak megerősíteni tudja:

„A Pricer rendszere megbízható, könnyen kezelhető és szerethető árazási megoldást hozott. A betanulási fázis zökkenőmentesen ment, a Pricer kezelőfelülete átlátható és kulturált, ami nem utolsó szempont a napi munkamenetben. A címkék frissítése rendkívül egyszerű, nagy könnyebbséget jelent, hogy az árakat csak egy helyen kell átvezetnünk. Az különösen hasznos, hogy az akciókat a promóciós sávok villogtatásával tudjuk látványosabbá tenni, amit akár előre, időzítve is be tudunk állítani. Az évek során pár címkével volt gond a több ezerből, a Szintézis ZRt. szakemberei gyorsan és rugalmasan segítettek. Összességében úgy gondolom, hogy a Pricer elektronikus polccímke rendszer hasznos megoldást jelent az előre tekintő gyógyszertáraknak!”

Bővebb információ: www.pricer.hu

E-mail: pricer(at)szintezis.hu

1 MB

116 KB

145 KB

194 KB

296 KB

209 KB