Állást keres-kínál

Állásajánlatok szak/asszisztenseknek

Jász-Nagykun-Szolnok megye

A PatikaPlus tiszafüredi gyógyszertára szakasszisztenst keres. Amit kínálunk: kiemelt bérezés, juttatások, Cafeteria, képzések. Fényképes önéletrajzát a horvathp(at)patikaplus.hu e-mail címen várjuk.

Mosoly Patikák csapata keres Jász-Nagykun megyébe helyettesítő gyógyszerészt, gyógyszerészt, szakasszisztenst teljes vagy részmunkaidőben. Küldd el önéletrajzod: allas@mosolypatikak.com-ra.

Cserkeszőlőre gyógyszerész és szakasszisztens teljes vagy részmunkaidős állást ajánl Neked a Mosoly Patikák! Érdeklődj itt: allas(at)mosolypatikak.com.

Szolnoki gyógyszertár szakasszisztens munkatársat keres hosszútávra, piacképes jövedelemmel. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Önéletrajzokat az allas(at)pingvinpatika.hu címre kérjük.

Ha gyógyszertári szakasszisztens vagy akkor Téged keresünk! Dolgozd le vidáman a munkanapokat a Mosoly Patikáknál! Tiszaföldvári patikánkba keresünk lelkes munkatársakat! Jelentkezz most: allas(at)mosolypatikak.com.

Abonyi (Pest-JNSZ-BK) gyógyszertárba szak/asszisztens munkatársat keresünk. Lehet pályakezdő és nyugdíjas is. Önéletrajzát - fizetési igény megjelölésével - a rozsma(at)gmail.com címre kérném. Érdeklődni lehet: 20/518-7795; 20/519-0021