Állást keres-kínál

Állásajánlatok gyógyszerészeknek

Jász-Nagykun-Szolnok megye

Kisújszállási gyógyszertár gyógyszerész és szakasszisztens munkatársat keres hosszútávra, kiemelkedő bérezéssel. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Igény esetén albérletet biztosítunk. A jelentkezéseket az allas(at)pingvinpatika.hu címre kérjük.

Karcagi gyógyszertár gyógyszerész munkatársat keres hosszútávra, kiemelkedő bérezéssel. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Igény esetén albérletet biztosítunk. A jelentkezéseket az allas(at)pingvinpatika.hu címre kérjük.

Törökszentmiklósi gyógyszertár gyógyszerész munkatársat keres hosszútávra, kiemelkedő bérezéssel. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Igény esetén albérletet biztosítunk. A jelentkezéseket az allas(at)pingvinpatika.hu címre kérjük.

Pályakezdő vagy? Tapasztalt, sokat megélt gyógyszerész? Munkahelyet váltanál, de nem tudod hol dolgoznál szívesen? Mi tudjuk! :) Nálunk! Jelentkezz fényképes szakmai önéletrajzoddal az allas(at)mosolypatikak.com-ra!

A jászkiséri Remény Gyógyszertár sürgősen gyógyszerész munkatársat keres hosszú távra gyógyszertárvezető-helyettesi beosztással. Bérezés és minden egyéb megbeszélés szerint. Érd.: jaszpharma(at)gmail.com; +36-30/299-9543.

Kenderesre családias gyógyszertárunkba gyógyszerész munkatársat keresünk rész- vagy teljes munkaidőben. Szolgálati lakás, üzemanyagtérítés. Ügyelet, készenlét, hétvégi nyitva tartás nincs. Jelentkezni a vppeter86(at)gmail.com címen vagy a +36-30/516-2000-as telefonszámon lehet.