Állást keres-kínál

Állásajánlatok gyógyszerészeknek

Győr-Moson-Sopron megye

Kedves Kollégák! A győri Intersparban lévő PatikaPlus gyógyszertárba keresünk beosztott gyógyszerészt. Amit nyújtunk: versenyképes bérezés, pótlékok, Cafeteria, juttatások, képzések. Megkereséseket a gyor2(at)patikaplus.hu email címre vagy a +36-30/874-8307-es mobilszámon várjuk!

Győr-Moson-Sopron megyei gyógyszertárba keresünk gyógyszerész kollégát. Várjuk a jelentkezőket és megosztjuk a részleteket! Érdeklődni a +36-20/258-1034-es telefonszámon lehet.

Mosonmagyaróvári Tescoban működő gyógyszertárba keresünk gyógyszerész kollégát 8 órás munkavégzésre. Bejelentett, megegyezés szerinti bérezés, fiatalos, jó hangulatú csapat. Amennyiben érdekli az ajánlat, a mach.agnes(at)cefinvest.hu-ra, vagy a helio(at)cefinvest.hu email címre várjuk jelentkezését.

Nagycenki gyógyszertárba és a környező fiókgyógyszertárba keresünk gyógyszerész kollégát 4-6 órára. Mindenféle jogviszony számításba jöhet (munkaviszony, egyéni vállalkozás számla adásával, stb.). Érdeklődni lehet az ezustharsgyogyszertar(at)gmail.com címen és a +36-70/317-6973-as telefonszámon.