Állást keres-kínál

Állásajánlatok gyógyszerészeknek

Csongrád-Csanád megye

Makói gyógyszertár gyógyszerész munkatársat keres hosszútávra, kiemelkedő bérezéssel. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Igény esetén albérletet biztosítunk. A Az önéletrajzokat az allas(at)pingvinpatika.hu címre kérjük.

Csongrádi gyógyszertár gyógyszerész munkatársat keres hosszútávra, kiemelkedő bérezéssel. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Igény esetén albérletet biztosítunk. Az önéletrajzokat az allas(at)pingvinpatika.hu címre kérjük.

Szentesi gyógyszertár gyógyszerész és szakasszisztens munkatársat keres hosszútávra piacképes bérezéssel. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Az önéletrajzokat az allas(at)pingvinpatika.hu címre kérjük.

Szegedi, családias, nyugodt légkörű gyógyszertárba keresünk magizni is szerető gyógyszerész kollégát 6-8 órában. Jelentkezni a biomet.bt(at)invitel.hu címen vagy a +36-20/362-0542-es számon lehet.

Szegedi, családi tulajdonú patika helyettesítő munkatársat keres hosszú távra. Érdeklődni, jelentkezni a +36-20/772-1906-os telefonszámon és az assisi(at)assisipatika.hu email címen lehet. Várjuk szíves jelentkezését!

Kisteleki gyógyszertár gyógyszerész munkatársat keres. Részletek telefonon. Jelentkezni: +36-70/459-1229.