Állást keres-kínál

Állásajánlatok szak/asszisztenseknek

Csongrád-Csanád vármegye

A hódmezővásárhelyi Intersparban újonnan nyíló patikába keressük leendő szakasszisztens kollégánkat. Rövidített szombati nyitva tartással. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Rugalmas munkaidő-beosztás és versenyképes fizetés vár. A jelentkezéseket a palfi.andrea22(at)gmail.com e-mail címre várjuk.

Szegedi nagyforgalmú patikába keresek 2 szakasszisztens kollégát helyettesítésre, hétköznapokra és hétvégékre egyaránt. Önéletrajzokat az m.ruszkai81(at)gmail.com email címre kérek.

Szegedi BENU gyógyszertár fiókpatikájába keresek szakasszisztenst. Heti egy délutáni nyitva tartással, munkaidő napi 4 óra. Vagy fiókpatikába 4 és anyapatikában 4 óra munkaidő. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a kaizercenter(at)gmail.com címen lehet vagy a +36-30/677-9383-as telefonszámon.

Szegedi BENU gyógyszertárba keresek szakasszisztens munkatársat. Amit kínálunk: összetartó csapat, rugalmas beosztás, versenyképes bérezési rendszer. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a kaizercenter(at)gmail.com címen lehet vagy a +36-30/677-9383-as telefonszámon.