Állást keres-kínál

Állásajánlatok szak/asszisztenseknek

Csongrád-Csanád megye

Hódmezővásárhelyi gyógyszertárba szakasszisztens munkatársat keresünk hosszútávra, piacképes bérezéssel. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Az önéletrajzokat az allas(at)pingvinpatika.hu címre kérjük.

Szentesi gyógyszertár gyógyszerész és szakasszisztens munkatársat keres hosszútávra piacképes bérezéssel. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Az önéletrajzokat az allas(at)pingvinpatika.hu címre kérjük.

Részmunkaidős szakasszisztenst keresünk állandóra vagy állandó helyettesítésre is akár. Érdeklődni lehet: m.ruszkai81(at)gmail.com vagy a +36-20/960-4806-as tel.számon.

Mellkasi Betegségek Szakkórháza gyógyszertári szakasszisztens-jelölt/szakasszisztens munkakörbe munkavállalót keres. Munkavégzés: Deszk, Alkotmány utca 36. Feltétel: gyógyszertári asszisztens végzettség. Az önéletrajzot a munkaugy(at)deszkikorhaz.hu emailre várjuk. Tel.: +36-62/571-516

Az algyői Gyevi Gyógyszertár szakasszisztenst keres hosszú távra. Várjuk jelentkezését, amennyiben szívesen dolgozna egy családias légkörű csapatban. Elérhetőségek: gyevipatika(at)t-online.hu, +36-20/981-3575