Állást keres-kínál

Állásajánlatok gyógyszerészeknek

Békés megye

Gyomaendrődi Aranysas Gyógyszertárba gyógyszerész munkatársat keresünk, pályakezdő jelentkezését is várjuk. Versenyképes fizetést biztosítunk, hosszú távon lakás megoldható. Jelentkezést a aranysas95(at)gmail.com címre vagy +36-30/928-4906-os telefonszámon várom.

Békéscsabai gyógyszertár gyógyszerész és szakasszisztens munkatársat keres hosszútávra kiemelkedő bérezéssel. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Igény esetén albérletet biztosítunk. A jelentkezéseket az allas(at)pingvinpatika.hu címre kérjük.

Békéscsabai megújult gyógyszertár keres gyógyszerész és szakasszisztens munkatársat hosszútávra piacképes bérezéssel, kedvező nyitvatartási idővel. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Jelentkezni a bekescsaba.gyogyszertar(at)gmail.com címen lehet.

Mezőberényi akkreditált gyógyszertár gyógyszerész munkatársat keres teljes vagy részmunkaidőben. Amit kínálni tudunk: versenyképes fizetés, a lakhatást meg tudjuk oldani. Pályakezdő jelentkezését is várom. Érdeklődni lehet: oroszlanpatika50(at)freemail.hu vagy +36-30/248-1920.

Az orosházi Csillag Patikába gyógyszerész munkatársat keresünk. Érdeklődni lehet a +36-70/382-9658-as telefonszámon.