Állást keres-kínál

Állásajánlatok gyógyszerészeknek

Békés megye

Békéscsabai gyógyszertár gyógyszerész és szakasszisztens munkatársat keres hosszútávra, piacképes bérezéssel. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Jelentkezni az allas(at)pingvinpatika.hu címen lehet.

Szarvasi gyógyszertár gyógyszerész munkatársat keres hosszútávra, piacképes bérezéssel. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Igény esetén albérletet biztosítunk. Jelentkezni az allas(at)pingvinpatika.hu címen lehet.

Békéscsabán a megújult Iris Gyógyszertár gyógyszerész és szakasszisztens kollégát keres. Kiemelt bérezés, fiatalos kollektíva! A jelentkezéseket várjuk a +36-30/312-7457-es telefonszámon vagy az irisz.galeria(at)gmail.com-ra!

Mezőberényi gyógyszertár gyógyszerész munkatársat keres teljes vagy részmunkaidőben. Fizetés megállapodás szerint, szükség esetén lakást tudunk biztosítani. Pályakezdők jelentkezését is várom. Érdeklődni lehet szakmai önéletrajzzal az oroszlanpatika50(at)freemail.hu email címen.

Gyógyszerész munkatársat keresünk! A tótkomlósi Szent Korona Gyógyszertár gyógyszerész munkatársat keres hosszú távra, teljes munkaidőben. Pályakezdők jelentkezését is várjuk. Jelentkezni a szentkorona(at)invitel.hu címen lehet.

Megújult békéscsabai gyógyszertár keres személyi jogos gyógyszertárvezető kollégát. Kiemelt bérezés, hétvégi nyitva tartás nélkül. A fényképes önéletrajzokat a bekescsaba.gyogyszertar(at)gmail.com email címre várjuk!