Rólunk

Hírek, közlemények

Jótékonysági futás – idén már negyedik alkalommal

A PHOENIX Pharma Zrt. – a Csodalámpa Alapítvány felkérésére – idén is indult a 2018. június 10-i K&H maratonon, hogy teljesíthesse egy beteg gyermek kívánságát.

Az idei évben 12 kollégánk – maratoni vagy félmaratoni váltó tagjaként – vett részt a megmérettetésben. Ők azért indultak, hogy a 8 éves Zsófi kívánságát teljesítsék. Zsófi nagyon vidám kislány, de az év eleje óta ismét meg kell küzdenie a betegségével, jelenleg csontvelődonorra vár. Hősként küzd a gyógyulásáért. Imád lovagolni, emellett az olvasás és a foci is a kedvenc időtöltései közé tartozik. Mivel most sokat kell kórházban lennie, ezért egy X BOX játékgépet kért, hogy gyorsabban teljen a bent töltött idő.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy idén már negyedik alkalommal csatlakoztunk a Csodalámpa Alapítvány által megálmodott jótékonysági futáshoz. Az Alapítvánnyal való együttműködés CSR tevékenységünk fontos eleme, minden évben egy beteg gyerek kívánságának teljesítéséhez járulhatunk hozzá a munkavállalók adományaival. Mindemellett a jótékonysági futás egy fantasztikus élmény is - közösségformáló,  csapatépítő tevékenység.

Köszönjük futóinknak, hogy ez alkalommal is teljesítették a 7 km-es távot, és igazi csapatként küzdöttek a célba jutásért!