Rólunk

Hírek, közlemények

A PHOENIX Pharmacy Partnership indulása Európa-szerte

  • Európa legnagyobb gyógyszertári együttműködési hálózata
  • Közvetlen hozzáférés kereskedelmi és marketingszolgáltatásokhoz, valamint beszerzési előnyökhöz
  • 15 országban immár közel 9 000 taggyógyszertár

Mannheim/Fót, 2016. szeptember 27. – A PHOENIX Pharmacy Partnership programmal a PHOENIX egészségügyi szolgáltató vállalat közös európai fedél alá vonta a már meglévő gyógyszertári együttműködési programjait. Az országhatárokon átnyúló együttműködés és a magasabb szintű tudás- és tapasztalatcsere által a PHOENIX group országos vállalatai számos kereskedelmi és marketingszolgáltatáshoz, valamint beszerzési előnyhöz kínálnak tagjaik számára közvetlen hozzáférést.

Már most 15 európai országban, tizenkét együttműködési program keretében közel 9.000 független gyógyszertár profitál a PHOENIX Pharmacy Partnership nyújtotta lehetőségekből. A tizenkét lokálisan erős márka „Eszköz a sikerhez” mottóval létrehozta Európa legnagyobb partnerségi programját, amely további növekedési lehetőséget és új piaci potenciált biztosít a független gyógyszertárak és a gyógyszeripar számára.

„A PHOENIX Pharmacy Partnership program a független gyógyszertáraknak és a gyógyszergyártóknak helyi és regionális igényekre szabott megoldásokat kínál Európa-szerte”, mondta Oliver Windholz, a PHOENIX group Igazgatóságának elnöke. „A PHOENIX mint 26 országban jelen lévő és sokéves tapasztalattal rendelkező gyógyszer-nagykereskedő és gyógyszertár-üzemeltető átfogó helyi piaci ismeretekkel rendelkezik, amelyeket most PHOENIX Pharmacy Partnership néven egyesítünk”, mondta Windholz.

A PHOENIX Pharmacy Partnership része a PHOENIX „All-in-One“ márkanév alatt ismert szolgáltatáscsomagjának. A PHOENIX group számára ez egy további lépés a legjobb integrált egészségügyi szolgáltatóvá válás irányába.

A PHOENIX Magyarországon működő gyógyszertári együttműködési programja, a Szimpatika, mintegy 450 önálló gyógyszertár számára nyújt segítséget a gyógyszertári marketing területén. Egy ma már országosan ismert márkához tartozás nyújtotta előnyökkel, közös kommunikációval, akciókkal, fogyasztói aktivitásokkal és egyéb szolgáltatásokkal segíti a program a fogyasztók elérését.

A PHOENIX Pharmacy Partnership programmal kapcsolatosan további információkat itt találhat: 
www.phoenix-pharmacy-partnership.eu

 

További információk a PHOENIX groupról | www.phoenixgroup.eu 

A mannheimi PHOENIX group Európa egyik vezető gyógyszerkereskedelmi vállalata. A 26 országban tevékenykedő vállalat Európa-szerte egyedülálló lefedettséget kínál, és több mint 30.000 munkavállalója által fontos részt vállal az átfogó egészségügyi ellátásból. A PHOENIX group jövőképe, hogy bárhol is tevékenykedjen, a legjobb integrált egészségügyi szolgáltató legyen.

A PHOENIX group összekötő kapocs a gyártó és a beteg között. Szolgáltatásaink kínálatából Európa-szerte egyaránt profitálhatnak a gyógyszergyártók, a gyógyszertárak, az orvosok, a kórházak, a betegbiztosítók és a betegek is. A 153 kereskedelmi központtal rendelkező 26 országban tevékeny PHOENIX group gyógyszertárakat és egészségügyi intézményeket lát el gyógyszerekkel és egészségügyi termékekkel. A szolgáltatások kínálatát számos gyógyszertáraknak szóló ajánlat és szolgáltatás teszi teljessé, a betegtanácsadástól kezdve a modern áruforgalmi rendszereken át a gyógyszertári együttműködési programokig. A Pharma Services terület a gyógyszeripar teljes értékteremtési lánca mentén nyújt szolgáltatásokat. A PHOENIX group 12 európai országban közel 2 000 saját gyógyszertárat üzemeltet, és ezzel mélyreható ismeretekkel rendelkezik a gyógyszertárak területén. A több mint 13.000 gyógyszertári dolgozó éves szinten 120 millió vevővel lép kapcsolatba. Közel 260 millió doboz gyógyszert adnak el a betegeknek, miközben tanácsokkal látják el őket általános egészségügyi kérdésekben. (Aktualizálva: 2016.06.30).

Sajtókapcsolat

PHOENIX Pharma Zrt.

2151 Fót,

Keleti Márton u. 19.

Dr. Küttel Sándor

Az Igazgatóság elnöke

Tel.: +36 27 889 180

E-mail: kapcsolat(at)phoenix.hu