Rólunk

A SZIMPATIKA Webtér indulásra kész!

Tisztelt Gyógyszertárvezető Asszony!
Tisztelt Gyógyszertárvezető Úr!


Nagy örömömre szolgál, hogy hosszas előkészítő munka eredményeképpen júliusban elindítjuk a SZIMPATIKA WebTér szolgáltatásunkat!

A WebTér online áruházat Önnek készítettük azzal a céllal, hogy egy versenyképes, modern és kulcsrakész megoldással támogassuk a gyógyszertárát a gyors ütemben növekedő internetes vásárlás lehetőségének kialakításában.

Csatlakozzon a SZIMPATIKA programhoz és a SZIMPATIKA WebTérhez, és mi néhány kattintással segítünk Önnek kialakítani a gyógyszertára webáruházát!

Most érdemes az online vásárlás lehetőségét kialakítani!

Az elmúlt egy év sok mindenre ráirányította a figyelmet. Egyrészt tudatosult bennünk, hogy mennyire fontos a személyes közelség, hogy mennyire hiányzik a szüleink, gyermekeink, unokáink ölelése, a rokonokkal és barátokkal való meghitt együttlét.

Másrészt korosztályokon átívelő felismeréssé vált az, hogy mindennapi ügyeinket, vásárlásainkat intézhetjük biztonságosan, kényelmesen és gyorsan az online térben! Ez a felismerés pedig olyan szokássá vált, ami várhatóan a járványhelyzet után sem változik majd meg. Sőt az online orvosi konzultáció, a telemedicina lehetőségének bevetésével a betegek közvetlen tapasztalatot szereztek az internet segítségével megvalósuló egészségügyi ellátásról is.

Az interneten történő vásárlások száma nagy ütemben növekszik hazánkban is, 2020-ban minden 10. forintunkat (!) az online térben költöttük el Magyarországon.

A közzétett adatok alapján hazánkban a felnőtt lakosság több mint 60%-a vásárolt már az interneten, és szerzett pozitív tapasztalatot ezzel kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy az Ön gyógyszertárának minden 2. vásárlója keresi az online gyógyszervásárlás lehetőségét is!

A hazai jogszabályok is támogatják a gyógyszertárak online értékesítését a termékek széles körében. Az OTC és egyéb termék kategóriában az online értékesítés az utóbbi időszakban minden évben szinte megduplázódott, míg a piac összességében csak néhány százalékkal nőtt. Mindezek alapján meggyőződésünk, hogy a gyógyszertárak számára jelen pillanatban előny, később viszont szinte elkerülhetetlen szükségszerűség lesz az online vásárlás lehetőségének megteremtése.
Itt a pillanat, most érdemes belevágni, hiszen később jóval nehezebb lesz belépni egy már telített piacra!

Mi az a Szimpatika WebTér?

Az utóbbi hónapokban intenzíven dolgoztunk egy online vásárlási tér kialakításán, amit mi Szimpatika WebTér-nek neveztünk el. A WebTér két nagy előnye, hogy támaszkodni tudunk a SZIMPATIKA márka erősségére, és a WebTér keretein belül az Ön patikájának saját webáruháza lehet! A SZIMPATIKA WebTér egy kulcsrakész megoldás, segítségével néhány kattintással létrejön az Ön gyógyszertárának online áruháza. A csatlakozási folyamat és a működés során pedig SZIMPATIKA-szakértőink folyamatosan támogatják Önt oktatással, tanácsadással és call-center szolgáltatással.

A WebTér alapja a SZIMPATIKA, amely egy erős, ismert márka a gyógyszerpiacon, és amely hívószó lesz a vásárlók számára az Ön webáruházának a megtalálásában. A SZIMPATIKA reklám- és marketingeszközökkel fogja támogatni a WebTér sikerét. A szimpatika.hu weboldalt már most is mintegy 250.000 látogató olvassa minden hónapban!

Miért érdemes csatlakozni a SZIMPATIKA WebTérhez?

A SZIMPATIKA WebTér kifejlesztésével nem csak azt a célt tűztük ki, hogy támogassuk az Ön gyógyszertárát a digitális átállásban, hanem azt is, hogy egy modern és felhasználóbarát rendszerrel versenyképessé tegyük az online piacon.
A WebTér segítségével Ön jelentősen növelni tudja gyógyszertára forgalmát. Egyrészt a gyógyszertári áruátvétel esetén jellemzően más termékek vásárlására is sor kerül, másrészt csomagküldéssel olyan vásárlókat is elérhet, akik fizikailag nincsenek a gyógyszertárban. Ezen túl a PHOENIX-szel való szoros kapcsolat alapján olyan készítmények értékesítése is lehetővé válik, amelyek adott pillanatban nincsenek a gyógyszertárban.

Egy professzionális online áruház létrehozása rendkívül erőforrásigényes feladat, amelynek kivitelezése nem csak több millió forintba kerül, hanem sok időráfordítást és speciális szakértelmet is kíván. A SZIMPATIKA WebTérhez való csatlakozással Ön szinte teljes egészében megtakarítja ezen ráfordításokat!
A SZIMPATIKA programhoz és a SZIMPATIKA WebTérhez történő csatlakozásról szóló döntését szeretnénk még egyszerűbbé tenni: a kezdeti hónapokban a gyógyszertár egy több hónapos „éles kipróbálási időszakban” havi díj fizetése nélkül használhatja a WebTér rendszert és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat.

Örömmel várjuk az Önnel való együttműködést ebben az izgalmas kezdeményezésben is! Azt szeretnénk, hogy a WebTér segítségével gyógyszertára részese lehessen az online vásárlás robbanásszerű növekedésében rejlő lehetőségeknek! 

Területi kereskedelmi képviselőink és a WebTér programért felelős kollégáink a következő időszakban bemutatják Önnek a WebTér működését, és felmerülő kérdéseik esetén örömmel állnak az Ön rendelkezésére!

Üdvözlettel,

Kaló Tamás
Vezérigazgató
Kereskedelmi igazgató

2021. május 31.