APRÓHIRDETÉSEK

Hirdetési feltételek

Különféle - elsősorban gyógyszerészekkel, gyógyszertári (szak)asszisztensekkel, gyógyszerészettel, gyógyszertárakkal kapcsolatos - hirdetési lehetőségeket biztosítunk oldalunkon az alábbi feltételekkel. 

Mi az, amit díjmentesen tudunk közölni?

  • Díjmentes felületet biztosítunk álláskereső gyógyszerészek és gyógyszertári asszisztensek részére, illetve állást ajánló gyógyszertárak (humán) részére maximum 300 karakterig. A díjmentesség nem vonatkozik állásközvetítők hirdetéseire! A hirdetés abban a kategóriában jelenik meg, ahol a gyógyszertár található. Amennyiben a hirdető más kategóriában szeretné megjelenttetni a hirdetést, azt csak fizetős hirdetés formájában tudjuk elfogadni.
  • Díjmentes a gyógyszerészek részére az évfolyam-találkozók meghirdetése.
  • Díjmentes a gyógyszertárak vásárlási/eladási hirdetése. A díjmentesség nem vonatkozik ingatlanközvetítők hirdetéseire!
  • Díjmentes a gyógyszertári berendezések értékesítéséről szóló hirdetés, ha azt a gyógyszertár tulajdonos hirdeti meg pl. egy felújítás kapcsán, nem rendszeres üzleti célzattal. A díjmentesség nem vonatkozik a gyógyszertári berendezéseket gyártó, forgalmazó cégek hirdetéseire.

Amennyiben hirdetést szeretne feladni, kérjük, töltse ki weboldalunkon az "Ingyenes hirdetés feladása" űrlapot!

Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetést feladó gyógyszertár nevének és címének megadása szükséges (amely a hirdetés szövegében nem jelenik meg), ennek elmulasztása esetén a hirdetést nem tudjuk díjmentesen megjelentetni, csak fizetős, kiemelt hirdetés formájában.

Mi az, amit NEM tudunk díjmentesen?

Egyéb, rendszeres üzleti célú tevékenységre vonatkozó hirdetést csak térítés ellenében tudunk  közzétenni. Ezek közé tartozik a pl.: gyógyszerészekre, gyógyszertári (szak)asszisztensekre vonatkozó állásközvetítői tevékenység, nem gyógyszertári állásajánlat, könyvelés, őrző-védő szolgálat, telekeladás, gyógyszertári berendezések gyártása, forgalmazása, egyéb szolgáltatások stb. 

A fizetett apróhirdetések kiemeltként / képes kiemeltként jelennek meg weboldalunkon és a PHOENIX Futár c. kiadványunkban is maximum 300 karakter terjedelemben. 

Amennyiben e feltételek szerint hirdetni szeretne és vállalja annak költségét, kérjük, töltse le weboldalunkról a Kiemelt hirdetési megrendelőlapot.

Mikor jelenik meg a hirdetés és meddig látható?

A beérkezett hirdetések a feladást követő 1-3 munkanapon belül kerülnek fel oldalunkra, és ott 30 napig láthatóak maradnak. Kivétel ez alól weboldalunk Állást keres-kínál menüpontjának nyitóoldalán igényelhető képes kiemelt hirdetés, melynek közlése a felületen 7 nap. Ez a hirdetési forma a PHOENIX Futárba nem kerül be. A hirdetések ismétlésére 1 hét után van lehetőség.

Felhívjuk figyelmét, hogy a beérkezett hirdetési megrendelést 60 nap után automatikusan töröljük rendszerünkből!

A lapzártáig (minden hónap 15-ig) beérkező hirdetéseket közzétesszük cégünk havonta megjelenő PHOENIX Futár című kiadványában (2400 pld.). Amennyiben nem szeretné, hogy hirdetése a PHOENIX Futárban is megjelenjen, kérjük, jelezze azt a hirdetés szövege után!

A beérkezett hirdetésekről visszajelzést nem küldünk, amennyiben hirdetése nem jelenik meg a feladást követő 1-3 munkanapon belül, kérjük, jelezze azt a +36-27/889-382-es telefonszámon. Megértését köszönjük!

A hirdetések közzététele nem automatikus, azok manuálisan úton kerülnek megjelenítésre.

A hirdetések tartalmáért felelősséget nem vállalunk!

A külföldi munkahelyre vonatkozó álláshirdetéseket nem áll módunkban befogadni.

 

Kérjük kedves hirdetőinket, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett ne adják fel ugyanazt a hirdetést több különböző elérhetőséggel, mivel ez a hirdetés olvasóinak bosszúságot, többletköltséget, időveszteséget jelenthet.

Arra sajnos nincs kapacitásunk, és adatvédelmi szempontból sem lehetséges, hogy a hirdetések mögé nézzünk annak érdekében, hogy a hirdetmények olvasóit ne érje esetleges csalódás, ezért kérjük hirdetőink szíves együttműködését.


Köszönjük megértésüket!

Utolsó módosítás: 2024. 05. 02.