Helyszín: PHOENIX Kereskedelmi Központ, Szeged, József A. sgt. 130. és online Zoom konferencia

Kontakt és online továbbképzés gyógyszerészeknek

2021. szeptember 11. 9:00

                              helyszíni regisztráció 8:30-tól, online csatlakozás 8:45-től

Örömmel tájékoztatjuk, hogy újra mód nyílik a személyes találkozásra az előadókkal, vendéglátókkal, rég nem látott kollégákkal. Csatlakozzon Ön is hozzánk és vegyen részt kreditpontszerző továbbképzéseinken akár személyesen vagy online!

Témakör: Vitaminok, ásványi sók

Program

Előadó

Vény nélküli gyógyszerek és egyéb gyógyszertárban forgalmazható készítmények a palettán. Dr. Benkő Ria PhD
Gyógyszerbeviteli kapuk és gyógyszerformák: előnyök, hátrányok - beteg együttműködési szempontok. Jójártné Dr. Laczkovich Orsolya PhD
Leggyakoribb növényi alkotóelemek és alkalmazásuk a napi gyarkorlatban. Háznagyné Dr. Radnai Erzsébet PhD
Kommunikációs praktikák a gyógyszertári gyakorlatban, gyógyszerformák: előnyök, hátrányok, beteg együttműködési szempontok. Prof. Dr. Csóka Ildikó


Megszerezhető kreditpont tesztírással: 16 pont
A továbbképzés ára: 15.000 Ft (AM) 
Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 3.

Jelentkezéskor kérjük, jelöljék be, hogy továbbképzésünkön személyesen vagy online Zoom konferencia keretein belül kívánnak részt venni!
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelentkezési határidő letelte után a részvétel módjának (személyes vagy online) megváltoztatására nincs lehetőség.
A jelentkezési lap kitöltésekor az e-mail címet szíveskedjenek jól olvashatóan megadni, mert az Online továbbképzést választóknak erre küldjük a Zoom meghívót, illetve az online tesztet.

Fontos technikai információk az online módon történő lebonyolításhoz
A tanfolyam előtt 1 nappal minden jelentkező kap majd egy meghívót arra az e-mail címre, amelyet a jelentkezésekor megadott.
Ez a meghívó tartalmaz egy linket, melyre majd szeptember 11-én rákattintva részt tud venni az online, Zoom tanfolyamon. A meghívó az alapitvany.pharm@gmail.com e-mailről érkezik majd, így fontos, hogy ellenőrizzék azt, hogy a meghívó ne menjen spamba (levélszemét)!

Szeptember 11-én már 8:45-től él a csatlakozási lehetőség annak érdekében, hogy mindenki biztonsággal ellenőrizhesse a kapcsolatot.
A tanfolyam alatt kamera használata nem kötelező, az előadások alatt kérjük a mikrofonok kikapcsolását!

Online teszt
A teszt kitöltése és beküldése feltétele a pontok megszerzésének. 
Az online teszt linkjét a hallgató a tanfolyam kezdetekor kapja meg a jelentkezési lapon szereplő e-mail címre. A teszt az alapitvany.pharm@gmail.com címről érkezik majd, fontos, hogy ellenőrizzék, nem került-e a levél spamba (levélszemétbe)!

A teszt első része a személyi adatokat kéri, melyeket pontosan kérünk kitölteni!
Az adatlap alján található elküldés gomb segítségével egy mozdulattal leadhatja a kitöltött tesztet a hallgató.

Ha többen jelentkeztek egy e-mail címről, és így a Zoom tanfolyamot is egy gépen nézték többen, akkor a közös e-mail címre kapott tesztet mindenkinek ki kell töltenie, egymás után, külön-külön.

A tesztek beküldési határideje: 2021. szeptember 11. 17:00