APRÓHIRDETÉSEK

Hirdetési feltételek

Különféle - elsősorban gyógyszerészekkel, gyógyszertári (szak)asszisztensekkel, gyógyszerészettel, gyógyszertárakkal kapcsolatos - hirdetési lehetőségeket biztosítunk oldalunkon az alábbi feltételekkel. 

Mi az, amit díjmentesen tudunk közölni?

  • Díjmentes felületet biztosítunk álláskereső gyógyszerészek és gyógyszertári asszisztensek részére, illetve állást ajánló gyógyszertárak (humán) részére maximum 300 karakterig. A díjmentesség nem vonatkozik állásközvetítők hirdetéseire!
  • Díjmentes a gyógyszerészek részére az évfolyam-találkozók meghirdetése.
  • Díjmentes a gyógyszertárak vásárlási/eladási hirdetése. A díjmentesség nem vonatkozik ingatlanközvetítők hirdetéseire!
  • Díjmentes a gyógyszertári berendezések értékesítéséről szóló hirdetés, ha azt a gyógyszertár tulajdonos hirdeti meg pl. egy felújítás kapcsán, nem rendszeres üzleti célzattal. A díjmentesség nem vonatkozik a gyógyszertári berendezéseket gyártó, forgalmazó cégek hirdetéseire.

Mi az, amit NEM tudunk díjmentesen?

Egyéb, rendszeres üzleti célú tevékenységre vonatkozó hirdetést csak térítés ellenében tudunk  közzétenni. Ezek közé tartozik a pl.: gyógyszerészekre, gyógyszertári (szak)asszisztensekre vonatkozó állásközvetítői tevékenység, nem gyógyszertári állásajánlat, könyvelés, őrző-védő szolgálat, telekeladás, gyógyszertári berendezések gyártása, forgalmazása, egyéb szolgáltatások stb. 

A fizetett apróhirdetések kiemeltként jelennek meg weboldalunkon és a PHOENIX Futár c. kiadványunkban is maximum 300 karakter terjedelemben. 

Amennyiben e feltételek szerint hirdetni szeretne és vállalja annak költségét, kérjük, töltse le weboldalunkról a Kiemelt hirdetési megrendelőlapot.

Mikor jelenik meg a hirdetés és meddig látható?

A beérkezett hirdetések 24 órán belül (kivétel hétvége, ünnepnapok), illetve a feladástól számított következő munkanapon kerülnek fel oldalunkra, és ott 30 napig láthatóak maradnak. 

Felhívjuk figyelmét, hogy a beérkezett hirdetési megrendelést 60 nap után automatikusan töröljük rendszerünkből!

A lapzártáig (minden hónap 20-ig) beérkező hirdetményeket közzétesszük cégünk havonta megjelenő PHOENIX Futár című kiadványában (2300 pld.). Amennyiben nem szeretné, hogy hirdetése a PHOENIX Futárban is megjelenjen, kérjük, jelezze azt a hirdetés szövege után!

A beérkezett hirdetésekről visszajelzést nem küldünk, amennyiben hirdetése nem jelenik meg 24 órán belül, kérjük, jelezze azt a +36-27/889-382 telefonszámon. Megértését köszönjük!

A hirdetések közzététele nem automatikus, azok manuálisan úton kerülnek megjelenítésre.

A hirdetések tartalmáért felelősséget nem vállalunk!

A külföldi munkahelyre vonatkozó álláshirdetéseket nem áll módunkban befogadni.

 

Kérjük kedves hirdetőinket, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett ne adják fel ugyanazt a hirdetést több különböző elérhetőséggel, ez a hirdetés olvasóinak bosszúságot, többletköltséget, időveszteséget jelenthet. 
Arra sajnos nincs kapacitásunk, és adatvédelmi szempontból nem is lehetséges, hogy a hirdetések mögé nézzünk annak érdekében, hogy a hirdetmények olvasóit/fogyasztóit sose érje esetleg csalódás, ezért kérjük hirdetőink szíves együttműködését.


Köszönjük megértésüket!