Apróhirdetések

Gyógyszertárat vásárolna

Szakgyógyszerész saját részre keres kis ill. közepes forgalmú, eladó patikát elsősorban Győr -Moson- Sopron, illetve a nyugat dunántúli megyékben! Tel: +36-30/644-2689, Email: apotheker75(at)gmail.com.

Szakgyógyszerészként saját részre keresek patikát Budán és vonzáskörzetében. Megkereséseket az alábbi email címre várom köszönettel: patikatvasarolnek2018(at)gmail.com

Dunántúlon hitel- és tartozásmentes gyógyszertárat vásárolnék. Tel.: +36-30/581-2581 E-mail: drcsizmaziaistvan@gmail.com.

Nyűg már Önnek a patika? Kihátrálna, de nincs gyógyszerész utódja? Keresem azt a családbarát helyet, ahol mint személyi jogos, tulajdon(rész)t vásárolhatok. Előny: szolgálati lakás, Szeged közelsége; de az ország bármely pontjáról szívesen fogadom az ajánlatokat: keresemapatikam(at)gmail.com.

Eladó patikát keresek saját részre Budai oldalon vagy vonzáskörzetében, ami saját üzlethelyiségben vagy ingatlanban található. A patika rövid bemutatását a budapestipatika(at)gmail.com címre kérem. 

Gyógyszerészhölgy vásárolna közepes vagy nagy forgalmú patikát. Tel: +36-20/935-2186, info@setahajo.hu.

Saját részre, befektetési céllal, azonnali visszabérléssel keresek eladó gyógyszertárat (csak ingatlant!) Budapesten vagy megyeszékhelyen. Lehet önálló, közvetlenül utcáról nyíló üzlethelyiség vagy üzletházban, üzletközpontban. Elérhetőség: lifetrai(at)gmail.com.

Saját részre keresek eladó gyógyszertárat a dél-dunántúli (Baranya megye) térségben. Elérhetőség: gyogyszertarvetel2016(at)gmail.com.

Eladó vagy átvehető patikát keresek. Minden megoldás érdekel. Megkereséseket a gyogyszertarvasarlas2018(at)gmail.com e-mail címen várom köszönettel!