Pre-Wholesale
A PHOENIX élenjár a gyógyszer-logisztikában:
Pre-Wholesale egész Európában

 


  • 19 ország
  • 23 kereskedelmi központ

Megbízható logisztika – egész Európában

A PHOENIX megbízható logisztikai hátteret kínál a gyógyszergyártóknak egész Európában. 23 országban 148 kereskedelmi központtal csaknem teljes az európai gyógyszer-nagykereskedelmi hálózatunk. Pre-Wholesale portfoliónk minden igényt kielégít és a legmagasabb minõséget garantálja.

A PHOENIX csoport évtizedek óta vezetõ gyógyszer-nagykereskedõ Európában. Fõ feladatunk a termékek elosztása a gyógyszerektõl kezdve a gyógytermékeken át egészen az állatgyógyszerekig. Kiválóan ismerjük a gyógyszer-kereskedelmi láncot és az európai értékesítési csatornákat. Tudásunkat, tapasztalatunkat fordítsa saját elõnyére!

Pre-Wholesale szolgáltatásainkkal csaknem minden európai országban jelen vagyunk. A PHOENIX piacvezetõ Dániában, Svédországban, Finnországban, Lettországban, Litvániában, Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában. Magyarországon és Észtországban szintén nagyon erõs a piaci pozíciónk. Észak-Európában leányvállalatunk a Tamro, a Pre-Wholesale úttörõjének számít. Kelet-Európában az utóbbi években erõteljesen építettük ki jelenlétünket.
Jelenleg a Pre-Wholesale területen 4 milliárd Euro forgalmat realizálunk – és a növekedés folyamatos.
 
Feladatunk a gyógyszer-kereskedelem
 
Pre-Wholesale vevõink száma állandóan növekszik. Gyógyszer-nagykereskedõként lettünk ismertek és elismertek, Pre-Wholesaler-ként tovább folytatjuk sikertörténetünket. Már több mint 600 vállalat fogadott minket a bizalmába. 
Mindegy, hogy a vevõink egyes országokra kiterjedõ együttmûködést vagy egy határokat átlépõ nemzetközi kooperációt kívánnak tõlünk – mi minden kérésre rugalmasan reagálunk.

 

A gyógyszer útja a beteghez

A PHOENIX Európában

Piaci pozíciónk kiépítése érdekében és hosszútávú növekedési politikánknak köszönhetõen logisztikai szolgáltatásainkat Európa szinte összes országában tudjuk biztosítani.
E stratégiát követve a jövõben tovább kívánjuk bõvíteni logisztikai hálózatunkat Partnereink minél nagyobb elégedettsége érdekében.

 

A tartós akvizíciós- és integrációs politika egységesen magas minõségi normákat garantál a PHOENIX csoporton belül – egész Európában.

 

A különbözõ európai országokban több mint 200 vevõvel és mintegy 4 milliárd eurós forgalommal egyike vagyunk Európa vezetõ gyógyszer-logisztikai vállalatainak.

 

Új források bevonása partnereink igényeinek kielégítésére

Megbízható logisztika csak megfelelõen nagy kapacitás kialakításával lehetséges.
150.000 raklaphelyet kínálunk európai kereskedelmi központjainkban elosztva. Természetesen a legmodernebb technikát alkalmazzuk. A speciálisan kialakított raktárhelyek lehetõvé teszik a hűtõláncot igénylõ termékek és a kábítószerek szakszerű tárolását. Kapacitásainkat kizárólag a Pre-Wholesale számára tartjuk fenn.

Értéknövelt szolgáltatás

A Pre-Wholesale a PHOENIX-nél teljeskörű logisztikai szolgáltatást jelent.
Teljes termékpalettát forgalmazó, tapasztalt gyógyszer-nagykereskedelmi cég lévén megfelelõ ismeretanyaggal rendelkezünk a különféle termékcsoportok sajátosságairól, legyenek azok akár gyógyszerek, gyógyhatású termékek, hűtõs termékek, kábítószerek, veszélyes áruk stb.A Pre-Wholesale-ben is lefedjük a gyógyszerpiac teljes spektrumát.
A kiváló minõség mindennél fontosabb. A szabályozott munkafolyamatok, a rendszeresen optimalizált biztonsági elõírások és a gyorsaság biztosítja a zökkenõmentes lebonyolítást, mindez garantálja a versenyképességet.
Alapszolgáltatásaink — a komissziózás, csomagolás és szállítás, továbbá az express-szállítás és a 24 órás sürgõsségi szolgáltatás — mindenben megfelelnek a kiváló logisztikai tevékenységgel szemben támasztott követelményeknek.
Az egyes országok specifikus jogszabályi hátterének és Partnereink igényeinek figyelembevételével további értéknövelõ szolgáltatásokat is kínálunk: gyógyszerhulladékok elszállítása, forgalomból való kivonás, visszáru ügyintézés, karantén termékek kezelése.
Az igazi szolgáltatás az értéknövelt szolgáltatás.

 

Szolgáltatás portfolió

Gyógyszerpiaci információk

Nem csak megbízható logisztikát kínálunk, hanem kompetens ismeretet is Európa gyógyszerpiacairól. A gyógyszer-disztribúcióban szerzett sokéves tapasztalatunk révén ismerjük az értékesítési csatornákat és az értékesítési adatokat is. A piaci információkat és -analízist csak Pre-Wholesale vevõink számára biztosítjuk. Részletes értékesítési adatokkal rendelkezünk, melyek régiók, vevõk, piaci bevezetés vagy speciális promóciós akciók szerint csoportosíthatók, elemezhetõek.
Amennyiben a magyarországi termékbevezetésekkel kapcsolatban van kérdése vagy kíváncsi a lettországi rendelési helyzet alakulására – mi tudjuk a választ.

 

A készletmozgások és az aktuális készletszint rendszeres lekérdezése a termékek lejárati dátumával a szolgáltatás integrált részét képezi. A kiértékelések az Ön egyéni igényei szerint történnek. Jelentéseinket igény szerint naponta, hetente vagy havonta biztosítjuk, levélben, e-mailben, extraneten, web riporton vagy cognos file-ban.

 

PHOENIX – az Ön szakértõ partnere

 

A jó marketing nem csak célokat és célcsoportokat ismer, hanem kompetens partnereket is. Vevõinknek termelési- és értékesítési támogatást kínálunk piaci bevezetések, címkézés, csomagolás, klinikai tanulmányok vagy marketing anyagok szétosztása során is. Ezen túlmenõen tehermentesítjük adminisztrációs apparátusát a különféle pénzügyi szolgáltatások révén. Pl.: hitelképesség vizsgálat, adósságmenedzselés, inkasszó, vagy biztosítási kérdések lebonyolítása.

 

Bármelyik egyéni szolgáltatás-portfolió mellett döntenek Pre-Wholesale vevõink, a mi feladatunk a kiváló minõség és a professzionális támogatás biztosítása mindenhol.

 

PHOENIX Pharmahandel
Aktiengesellschaft & Co KG
Pfingstweidstraße 10-12
68199 Mannheim
Germany

 

További információkkal is készséggel állunk rendelkezésére az alábbi elérhetõségeken:

Harald Eisenmann
Geschäftsführung
PHOENIX Pharma-Einkauf GmbH

Pfingstweidstr. 10 - 12
68199 Mannheim

Tel.: +49 (0)621 8505-8010
Fax: +49 (0)621 8505-8013
E-Mail:h.eisenmann@phoenix-ag.de